Crysis 3 ''EA App Update required" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Öncelikle tüm sosyal moderatörleri ve üyelerine hayırlı kandiller diliyorum ve iyi sosyaller arkadaşlar. Sorunuma gelecek olursak misler gibi Origin programı dururken lanet bir EA App uygulamasına kaldık. Origin kullanırken hiçbir sorun yaşamazken EA App kullanımı zorunlu olduğundan Crysis 3 de sorun yaşıyorum. Kütüphanedeki diğer oyunları henüz denemedim. Ancak Crysis 3 de Online olarak çok oyunculu moda girmeye çalıştığımda oyun kilitlenip kalıyor Görev Yöneticisi dahi hiçbir şey tepki vermiyor. Anca CTRL+alt+delete ile oturumu kapat dediğim zaman düzeliyor. Tek oyunculu hikaye modunda oyun EA App uygulamasından sonra 50 FPS'ye kilitlenip kaldı. Bu kadar şey yetmezmiş gibi bir de oyun isminin alt kısmında "Update required" yazısı çıkıyor sürekli. Update diye saçma bir şekilde "the Lost ısland" DLC'sini indiriyor ama sonrasında yazı yine gitmiyor. Şu güzelim Origin uygulamasını çöp bir uygulamaya bıraktılar ya gerçekten çok yazık sözde Origin'den daha gelişmiş bir program nasıl gelişmişse hesaba giriş yaptıktan sonra görüntülenecek ekranı kütüphane bile seçemiyoruz. Bahsettiğim görseli aşağıya bırakacağım arkadaşlar.
Sonuç olarak offline olarak giriş yapıp tek oyunculu oynadığımda FPS 50'ye kilitleniyor. Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan düşey senkronizasyonu "hızlı" seçerek düzelttim şimdilik. Ancak Online olarak giriş yapıp çok oyunculu moda girmek istediğimde oyun kilitlenip kalıyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Denemiş olduğum çözümler oyunu tamamen silip sıfırdan yükledim düzelmedi. Sürücüleri güncelledim düzelmedi. EA App uygulamasını tamamen kaldırıp geri yükledim önbelleğini temizledim sonuç nafile arkadaşlar düzelmedi.

Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı