Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Şubat 2013 #11 Oyunda bir bug var. Güncelleme ile düzletilecek çok yakında.
HUNTER Megapat Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 754 Makaleler 2 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2013 #12 Burak Alkan dedi: Oyunda bir bug var. Güncelleme ile düzletilecek çok yakında. Genişletmek için tıkla... Evet güncelleme gelmiş yükledim. Yükleme yüzde yüz olunca EAproxyInstaller.exe çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum ve hep yine güncellemeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Burak Alkan dedi: Oyunda bir bug var. Güncelleme ile düzletilecek çok yakında. Genişletmek için tıkla... Evet güncelleme gelmiş yükledim. Yükleme yüzde yüz olunca EAproxyInstaller.exe çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum ve hep yine güncellemeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 28 Şubat 2013 #13 Origin sürümü mü?
HUNTER Megapat Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 754 Makaleler 2 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2013 #14 Hayır oyunun güncellemesini...