Crysis 3 kasması!

MSAA 8x oynuyorsan kardeşim 4 yapabilirsin. Recep bey bir konuda söyledi, SMAA daha iyi görüntü veriyormuş bilgin olsun. Bende SMAA 2X ayarda oynuyorum. Sende bunu SMAA 4x yapabilirsin. Grafikler de gölge ve gölgelendirme "High" diğer tüm ayarlar "Ultra" olarak benim sistemim ile 45 ile 55 fps arasi oynaniyor.

Evet bazı oyunlarda oluyor bazı oyunlarda olmuyor. Her şey güncel bilgisayarda. Oyunda güncel anlamadığım tek nokta garip bir şekilde kasması. Şu kadarını söyleyim eski kartım gtx560 la bile bu sorunları yaşamıyordum.

Hayır Windows7 ultimate kullanıyorum. Windows 8.1 de kullandım sorun ondada değişmedi. Vede low ayarlara çektiğim halde kasması var. 50 derece normalmi yük altında oyun oynarken crysis3 için.

Mafia 2 oynamadım bu kartla. Yavaş yavaş orjinal oyun alıyorum artık.

Ayrıca M.Gündüz'ün dediği gibi '' Keskinliği yumuşatma'' ayarı kastırmaktan başka bir işe yaramıyor. Dediği gibi o ayarı düşür. Bu Ultra da oynama takıntısı nedir anlamıyorum.

Abi siz benim yazdıklarımı okumuyorsunuz heralde. Crysis 3 low ayarlara çektim yine kasması var. Metro last light her şey açık full ultra ayarda 60 fps takılmadan oynadım.

Güzel kardeşim oyun güncellemelerini doğru bir şekilde yaptın mı ? Kampanyaları takip edip böyle güzel bir sistemde orjinal oyunlar oynayın. Orjinal oyunlar kendini güncelliyor, hatalarda tamir seçenekleri mevcut.

Bence oyunları çıktığı gibi hemen oynamamak lazım. Korsan oynuyorsanız 2-3 ay beklemeli zaten eksiklikleri düzeltiyorlar. Ondan sonra oynamayı tercih edin. Hem türkçe yama da yapılıyor o süre zarfında mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…