Crysis 3 kasması!

Oyun Steam adındaki klasöre iniyor. 2. HDD'ye de kurabiliyorsun. Kurulum diye de bir şey yok, sen sadece Kur'a basıyorsun, Steam indiriyor. Kuruluma gerek kalmıyor. Ayrıca oyunu da Steam üzerinden Oyna'ya basarak başlatıyorsun.

Ayrıca bütün Steam ve Origin oyunlarını GameKeyStore.net'den veya PlayStore.com'dan mobil ödeme (ve diğer ödemeler de geçerli) ile alabilirsin.

Kurumlum ve indirme bölümünü ayarlamak size kalmıış. Mesela, C yada D hangisini istersen ona indirip kurabilirsin.

Ne güzel ya yani. Steamden satın alınca tıklayıp otomatikmen oynayabiliyoruz. Yüklemeye gerek yok yani. Müthiş birşey güncellemeleride otomatik yapıyormuş sevdim bu işi.

Hayır tabiki, alınan oyun indirilip, daha sonra yükleme yapılıyor. Güncellemeler ama otomatik.

Yüklemeyi ve indirmeyi Steam yapıyor. Sen sadece satın alıp "Kur"a basıyorsun.

Tabiki olmuyor. Yine bilgisayar`da " Belgelerim " yada farklı bir konuma ( Oyun yapımcısına baglı olarak ) save dosyaları kayıt oluyor.

Çok teşekkürler artık oyunları burdan alacağım. Bir tek kurulum kısmını ve oyunların güncelleme kısmını anlamadım ama olsun. Yine de çok teşekkürler. İyi geceler

Anlamaya gerek yok. Satın al. Oyun indirilecek tek olarak. Daha sonra kur tuşuna basacaksınız. Güncellemeleri zaten her " Steam yada Origin " açıldıgında varsa bir güncelleme, otomatik olarak yapılacak. Rica ederiz.

cagilberk ben oyunlarımı orjinal alıyorum. Korsan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…