Vittorio Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 783 Çözümler 1 13 Mart 2014 #51 Ben oyunları türkçe yama ile oynuyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkarırmı. Türkçe yamayı nereye kuracağım oyunun dosyasını D veya C dosyasına kaydedebiliyormuyum? Çünkü yamanın kurulumu dediğim yerlere yapılmak zorunda.
Ben oyunları türkçe yama ile oynuyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkarırmı. Türkçe yamayı nereye kuracağım oyunun dosyasını D veya C dosyasına kaydedebiliyormuyum? Çünkü yamanın kurulumu dediğim yerlere yapılmak zorunda.
yunuss_36 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 49 2 Eylül 2019 #52 Arkadaşlar bendeki de şu, AMD R5 220 (Biliyorum kötü bir ekran kartı, ÇOK KÖTÜ. 4GB Ram Intel i3 4170 3.70 GHZ Çok fazla kasıyor fakat "Can my pc run it" den denediğimde kaldırıyor. Hem de en yüksek ayarlarda kaldırır diyor.
Arkadaşlar bendeki de şu, AMD R5 220 (Biliyorum kötü bir ekran kartı, ÇOK KÖTÜ. 4GB Ram Intel i3 4170 3.70 GHZ Çok fazla kasıyor fakat "Can my pc run it" den denediğimde kaldırıyor. Hem de en yüksek ayarlarda kaldırır diyor.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 2 Eylül 2019 #53 Buyurun ekran kartının oyundaki performansı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyurun ekran kartının oyundaki performansı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et