ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Kasım 2012 #11 cass16 dedi: Peki oyunun normal versiyonu çıktığında bile mi DirectX 10 ile oynayamayacağız ? Genişletmek için tıkla... O konuda tam emin değilim ama Alpha sürümünde DX11 zorunlu ise oyun çıktığında bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2012
cass16 dedi: Peki oyunun normal versiyonu çıktığında bile mi DirectX 10 ile oynayamayacağız ? Genişletmek için tıkla... O konuda tam emin değilim ama Alpha sürümünde DX11 zorunlu ise oyun çıktığında bir şeyin değişeceğini sanmıyorum.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 6 Kasım 2012 #12 cass16 dedi: Peki oyunun normal versiyonu çıktığında bile mi DirectX 10 ile oynayamayacağız ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu gün çoğu oyun için DirectX 11 in yanına DirectX 10 desteği de koyuyorlar. Buna da koyacaklardır. Umarım.
cass16 dedi: Peki oyunun normal versiyonu çıktığında bile mi DirectX 10 ile oynayamayacağız ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu gün çoğu oyun için DirectX 11 in yanına DirectX 10 desteği de koyuyorlar. Buna da koyacaklardır. Umarım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Kasım 2012 #13 Büyük ihtimalle öyle. Şimdiden hazırlanın diyorlar...