Çözüldü Crysis 3 Multiplayer desteklenmeyen ekran kartı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Okanokiflz

Hectopat
Daha fazla  
nVidia'nın dağıttığı key ile Crysis 3 MP indirdim ama bugün açmaya çalıştığımda "Desteklenmeyen ekran kartı" diye uyarı alıyorum. Acaba ekran kartımın ATI olmasından dolayı mı. Sadece nVidia kartlarını mı destekliyor bu sürüm?

Crysis 3 Alpha Desteklenmeyen Ekran Kartı Hatası: Bu konuda CryTek tarafından resmi açıklama yapıldı, ekran kartınız DirectX 11 destekli bir model değilse Crysis 3 Alpha'yı oynayamıyorsunuz.

[h=5]CRYTEK
[/h][h=5]Çoğunluktan gelen soru: "Desteklenmeyen ekran kartı hatası"
Maalesef Alpha testine DX11 desteklemeyen kartlar ile katılamıyorsunuz.

Most follwoers asking about: "Unsupported graphics card error"
Unfortunately, you cannot play the Alpha if you haven't got a graphics card that supports DX11.
[/h]

Crysis-3-desteklenmeyen-ekran-karti-hatasi.jpg

Oyuncuları download'a sevkedip, sonra böyle bir açıklama yapılması pazarlama politikasından başka bir şey değil!

Adamlar bu kadar iyi bir oyun yapıyor ve oyunu çöp ekran kartlarınız ile rezil grafik ayarlarıyla oynayıp daha sonra hakkında kötü yorum yapmamanız için DirectX 11 destekli ekran kartı şartı koyuyor, ki ben hak veriyorum...

Ben açıkçası katılmıyorum. Ekran kartı kötü olanlar keyiflerinden mi kötü ayarlarda oynuyor ? İmkanları olsa onlarında elleri armut topluyor değil herhalde. En azından DirectX 10 ile 11 destekli şartı koyabilirlerdi. Zaten bu ikili arasında ki farkı bilenler kötü yorum katmazlardı.(Cahilleri saymıyorum!) Ancak oyunu oynayamayanlar tarafından zaten kötü yorumları aldılar bile. Ben düşünce olarak bu yolun olması gerektiğinin kanaatindeyim. Artık geçti, oyunun çıkış tarihini bekleyip DirectX 10 ile oynayabiliriz. Hem oyun zaten kaliteli olunca grafiklerin rezil olması ne kadar acayip olurdu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı