Crysis 3 Multiplayer'da kimse yok mu?

Oyuncu sayısının az olduğu doğru. Ama yine de boşta kalmazsınız.

Akşam saatleri daha da dolu oluyor.

Son olarak klan tag veya adınızda Türkçe bir şey olmaması daha iyi olur. Oyunda bulunanların çoğu biz Türklere takmış bulunuyor.

Yine Turk dusmanlari desenize..

- - - Güncellendi - - -

Sorun şu Ranked Maç atman gerek yoksa öbür taraflarda insanlar kalmadı.

Sunucu taraflarinda arama yapinca hic birsey cikmiyor. Benim daha levelim 1. Bakalim yapabilecek miyim..

Ben bu sabah bir oyun oynadım. Sunucuları arayınca hemen çıkıyor.

İsterseniz oyunu silin ve tekrar yükleyin. Yada oyunun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.

Ben bu sabah bir oyun oynadım. Sunucuları arayınca hemen çıkıyor.

İsterseniz oyunu silin ve tekrar yükleyin. Yada oyunun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.

Origin olmadan aciyor. Originle acilmiyor :D Dediginiz gibi yaptım, sildim ve su an %78 :)

- - - Güncellendi - - -

Beyler sorun cozuldu. Oyunu yeniden indirince hic birseycigi kalmadi :D Multiplayer'a bekliyorum hepinizi :D

Bunlar sanki kendi kendilerine oynuyorlar. Beni düşmanlar haricinde takan yok hic :D Karsi taraf hep birbiriyle baglantili oynuyor. Off... :(
:(

Aslında biraz tanırsan bazıları çok iyi kişilerdir. Oyuna ve silahlara alışmaya bak. Kendine uygun modülleri de seç.

Modül olarak 18. seviyede açılan "Manevra Kabiliyeti" modülünü kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Şu anda "Otomatik Zırh" modülü de işini görecektir.

Aslında biraz tanırsan bazıları çok iyi kişilerdir. Oyuna ve silahlara alışmaya bak. Kendine uygun modülleri de seç.

Modül olarak 18. seviyede açılan "Manevra Kabiliyeti" modülünü kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Şu anda "Otomatik Zırh" modülü de işini görecektir.

Hocam kusura bakmayin mesaj limitinden oturu ozelden yazamiyorum. Sistemim MSI GX70. Amd Ekran karti driverlari muthis sorunlu. O yuzden Mp'ye gelemeyecegim. Bir de sebepsiz yere ceza aldim. Mesaj kutumada birse gelmedi. Foruma birsey yazmaya cekiniyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı