Crysis 3 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Beyler bugün Crysis 3 indirdim. Oyunu sorunsuz kurdum fakat oyuna girip yeni oyun açıp zorluk derecesini falan ayarlıyorum, daha sonra 1 dakika kadar yükleme ekranında kalıyor, ardından masaüstüne atıyor. Çözümünde uyumluluk ayarlayın diyor ama ben özelliklere girip uyumluluk butonuna tıkladığımda klasör bulunamadı hatası alıyorum.

Orijinal değil sanırım. Eğer orijinalse dosya doğrulayın, değilse de zaten silip yüklemeyi deneyin. Normalde korsana destek yok. Eğer orijinal değilse ve dediğim yöntem işe yaramadıysa 5TL'ye 1 aylık EA Play alıp oynayacaksın artık.

Bu arada 5TL'ye EA Play var onu alabilir. lütfen kurallara iyi bakınız bu kuralı biz koymuşuz gibi davranmayın.
Arkadaşım sence parayla alamadığı oyunu 1 aylık 5.80 ödeyip diğer aylar 10 lira ödeyebilir mi adam? Kuralları koyanlar bana ban atınca her zaman diyorum böyle saçma iş mi olur diye atsın yani ban sıkıntı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı