E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 11 Şubat 2021 #21 Halil1905 dedi: Crysis serisi elbette çok duyulmuş bir seri fakat şuana kadar hiç oynamadım, sizce Crysis 3 almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence 9TL'ye değer.
Halil1905 dedi: Crysis serisi elbette çok duyulmuş bir seri fakat şuana kadar hiç oynamadım, sizce Crysis 3 almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bence 9TL'ye değer.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #22 Halil1905 dedi: Crysis serisi elbette çok duyulmuş bir seri fakat şuana kadar hiç oynamadım, sizce Crysis 3 almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... 9 TL için hayli değecek bir fiyat. Ama hiç oynamadıysanız 1.oyundan başlayın. Direkt 3. oyuna girişirseniz "Hop nereye geldik bilader, noluyo burada" modunda kalırsınız bütün oyun ve hiçbir şey anlamadan oynarsınız.
Halil1905 dedi: Crysis serisi elbette çok duyulmuş bir seri fakat şuana kadar hiç oynamadım, sizce Crysis 3 almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... 9 TL için hayli değecek bir fiyat. Ama hiç oynamadıysanız 1.oyundan başlayın. Direkt 3. oyuna girişirseniz "Hop nereye geldik bilader, noluyo burada" modunda kalırsınız bütün oyun ve hiçbir şey anlamadan oynarsınız.