uslanmazthemonarch Zeptopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Bu hatayı alıyorum ve başka oyunlarda da alanlar varmış. Bilgisayar sipariş ettim ve geldi bugün kurdum. Gamepass üzerinden indirdim ve oyunu açmaya çalıştım bu hata karşıma çıkıyor. Yardımcı olur musunuz? Oyunun dosyalarını doğruladım.
Bu hatayı alıyorum ve başka oyunlarda da alanlar varmış. Bilgisayar sipariş ettim ve geldi bugün kurdum. Gamepass üzerinden indirdim ve oyunu açmaya çalıştım bu hata karşıma çıkıyor. Yardımcı olur musunuz? Oyunun dosyalarını doğruladım.
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 Oyun dosyaları zarar görmüşse benziyor yeniden kurulum istiyor. Bunun dışında kurulması gereken yan programlar da eksik olabilir. Artı 0 Eksi
Oyun dosyaları zarar görmüşse benziyor yeniden kurulum istiyor. Bunun dışında kurulması gereken yan programlar da eksik olabilir.
KS KS uslanmazthemonarch Zeptopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 MzBag dedi: Oyun dosyaları zarar görmüşse benziyor yeniden kurulum istiyor. Bunun dışında kurulması gereken yan programlar da eksik olabilir. Genişletmek için tıkla... DirectX vesaire güncel oyunun dosyalarını da doğruladım değişen bir şey yok. Artı 0 Eksi
MzBag dedi: Oyun dosyaları zarar görmüşse benziyor yeniden kurulum istiyor. Bunun dışında kurulması gereken yan programlar da eksik olabilir. Genişletmek için tıkla... DirectX vesaire güncel oyunun dosyalarını da doğruladım değişen bir şey yok.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 26 Nisan 2023 #4 uslanmazthemonarch dedi: DirectX vesaire güncel oyunun dosyalarını da doğruladım değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sil geri yükle. Artı 0 Eksi
uslanmazthemonarch dedi: DirectX vesaire güncel oyunun dosyalarını da doğruladım değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sil geri yükle.