Crysis 3 Sef Silahı Sorunu

ekarego

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 2. görevin başlarında kuledeki silahları indirmem lazım ama yerden aldığım sef silahı cephane yok diyor ve ateşlemiyor. Acaba bir yerimi atlıyorum diye videolara baktım. Alır almaz ateşliyorlar bende ateşlenmiyor. Neden olabilir?

Önce korson oynadım sonra hemen orjinal aldım. Arada çok fark var. Orjinal alamıyorsa oyunu en baştan oynasın sorun düzeliyor.

Crytek batacak siz halen daha oyunu korsan oynama derdinesiniz :p Cidden eğer oyun korsan ise çok ayıp. Bu sorun korsan sürümde oluyordu. Yahu oyun indirimde bedava fiyatına satıldı. Korsan değil deyin...
Sonuna kadar haklısınız aile durumumuz pek iyi sayılmaz çoğu oyunu korsan oynamak zorunda kalıyorum. Bir de yakın zamanda bayağı masrafa girip bilgisayar aldırdım. Şimdi kısaca para isteyecek yüzüm yok. Elimde para olduğunda orjinal almayı tercih ediyorum tabiki.

Korsan oynamak zorunda kalıyorum diye bir şey olamaz. Korsan en basit tabir ile hırsızlıktır. Paranız yoksa oyunu oynamayın. Paramız olmadığı zaman kıyafetlerimizi ücret ödemeden dükkanlardan çalalım mı? Giyip eskittikten sonra paramız olduğunda gidip aynı kıyafetleri parasını ödeyerek alırız. Nasıl, sence mantıklı mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı