mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2012 #11 Mert sana bir teklifim var: RAM belleklerimiz'in CL değerlerini takas yapalım.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 13 Kasım 2012 #12 mevsres dedi: Mert sana bir teklifim var: RAM belleklerimiz'in CL değerlerini takas yapalım. Genişletmek için tıkla... Ben o RAM'leri DDR2 667 Mhz CL5 yaptım. Performans farkı oldu mu oldu Oğuzhan Ünver dedi: Mert artık şu sisteme RAM al diyorum Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey almayacağım. Sistem toplayana kadar
mevsres dedi: Mert sana bir teklifim var: RAM belleklerimiz'in CL değerlerini takas yapalım. Genişletmek için tıkla... Ben o RAM'leri DDR2 667 Mhz CL5 yaptım. Performans farkı oldu mu oldu Oğuzhan Ünver dedi: Mert artık şu sisteme RAM al diyorum Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey almayacağım. Sistem toplayana kadar
spool Hectopat Katılım 28 Haziran 2011 Mesajlar 11 Yer Mersin, Turkey 7 Aralık 2012 #13 Zaten PC'ye hiçbir konsol yetişemiyor sürekli yenilenen sektör olduğu içün Acaba eski versiyonlarındaki gibi dublaj çalışması olacak mı ? Oyunun baş yapıt olacağı kesin.. yYne Türkçe orijin kutulu arşiv hediyesi Crysis 3 alır mıyız sizce ?
Zaten PC'ye hiçbir konsol yetişemiyor sürekli yenilenen sektör olduğu içün Acaba eski versiyonlarındaki gibi dublaj çalışması olacak mı ? Oyunun baş yapıt olacağı kesin.. yYne Türkçe orijin kutulu arşiv hediyesi Crysis 3 alır mıyız sizce ?