Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2013 #1 Merhaba arkadaşlar crysis 3 indirdim affınıza sığınarak söylüyorum oyun orjinal değil. Şuan dil ingilizce nasıl Türkçe yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar crysis 3 indirdim affınıza sığınarak söylüyorum oyun orjinal değil. Şuan dil ingilizce nasıl Türkçe yapabilirim?
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 28 Şubat 2013 #2 Türkçe dil desteği olan versiyonunu indirseydin keşke. Ayarlarda öyle bir ayar yok mu?
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2013 #3 Kurarken TR seçtim oyunun içindede turkish.pak dosyaları var ama oyun ingilizce. Oyun menüsünde bulamadım dil ayarlarını bence yok.
Kurarken TR seçtim oyunun içindede turkish.pak dosyaları var ama oyun ingilizce. Oyun menüsünde bulamadım dil ayarlarını bence yok.
M Mehmet HAN Hectopat Katılım 24 Kasım 2012 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2013 #4 Oyunun kurulu olduğu dizinde Installer klasörü içinde Game klasörü var o nun içinde de bir klasör daha var onun içinde ki TR içindeki system.cfg dosyasını ana klasöre kopyala.
Oyunun kurulu olduğu dizinde Installer klasörü içinde Game klasörü var o nun içinde de bir klasör daha var onun içinde ki TR içindeki system.cfg dosyasını ana klasöre kopyala.