Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 25 Haziran 2016 #2 Farklı bir isimle çıkacağı haberi gündeme gelmişti bir ara. Crysis 4 adıyla bir oyun çıkmayacak. O değil de inşallah yeni oyunda uzaylılar yoktur.
Farklı bir isimle çıkacağı haberi gündeme gelmişti bir ara. Crysis 4 adıyla bir oyun çıkmayacak. O değil de inşallah yeni oyunda uzaylılar yoktur.
E emircan982 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 80 25 Haziran 2016 #3 Uzaylılar olmazsa bi anlamı kalmaz bence ama oyun baya bağımlılık yaptı çıksa iyi eder. Bonus soru : crysis 1 online kapatıldı mı ?
Uzaylılar olmazsa bi anlamı kalmaz bence ama oyun baya bağımlılık yaptı çıksa iyi eder. Bonus soru : crysis 1 online kapatıldı mı ?
1719ahmet Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 284 Yer Sakarya 25 Haziran 2016 #4 Silinen üye dedi: Uzaylılar olmazsa bi anlamı kalmaz bence ama oyun baya bağımlılık yaptı çıksa iyi eder. Bonus soru : crysis 1 online kapatıldı mı ? Genişletmek için tıkla... Crysis 3'te hikaye tamamlandı ve bundan sonra Crysis 4 yüksek ihtimal çıkmayacak. Ayrıca bir ara Crytek batmak üzereydi?
Silinen üye dedi: Uzaylılar olmazsa bi anlamı kalmaz bence ama oyun baya bağımlılık yaptı çıksa iyi eder. Bonus soru : crysis 1 online kapatıldı mı ? Genişletmek için tıkla... Crysis 3'te hikaye tamamlandı ve bundan sonra Crysis 4 yüksek ihtimal çıkmayacak. Ayrıca bir ara Crytek batmak üzereydi?
E emircan982 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 80 25 Haziran 2016 #5 Nomad hala muamma. Ama crytek daha geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam itü ile sanal gerçeklik için bir projeye girmişti ve batacağını sanmam. Ben de @Recep Baltaş ın bir videosundan battığı gibi bir duyum amlıştım açıklarsa hoş olur tabi.
Nomad hala muamma. Ama crytek daha geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam itü ile sanal gerçeklik için bir projeye girmişti ve batacağını sanmam. Ben de @Recep Baltaş ın bir videosundan battığı gibi bir duyum amlıştım açıklarsa hoş olur tabi.