4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 26 Ocak 2022 #11 Bence dublaj olmayacak. Durum ortada.
AlanTuring Megapat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 886 Makaleler 9 Çözümler 1 26 Ocak 2022 #12 443652 dedi: Bence dublaj olmayacak. Durum ortada. Genişletmek için tıkla... Bu sevindirici haber. Rezil laz şivesi görmeyeceğiz.
443652 dedi: Bence dublaj olmayacak. Durum ortada. Genişletmek için tıkla... Bu sevindirici haber. Rezil laz şivesi görmeyeceğiz.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 26 Ocak 2022 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu gerçek mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu gerçek mi?
AlanTuring Megapat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 886 Makaleler 9 Çözümler 1 26 Ocak 2022 #14 SCN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Crytek paylaştı zaten bunu. Konuda verdiğim Twitter linki bunundu.
SCN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Crytek paylaştı zaten bunu. Konuda verdiğim Twitter linki bunundu.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 26 Ocak 2022 #15 Görünmez olmayı özlemişim...
3 350379 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 508 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #16 Zaten adamların Remastered'ları çıkarmalarından belliydi 4.oyunun geleceği.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.867 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Ocak 2022 #17 Crysis hoşuma giden bir seriydi her ne kadar 2.oyunu sevmesemde. Umarım 4.oyunda nomade ne olduğunu öğreniriz. Sürprizbozan: Benim Duyduğum bazı yerlerde gördüğüm şey "bir helikoptere füze atıldı ve nomad de füzenin üstüne atladı." doğruluğunu bilmiyorum.
Crysis hoşuma giden bir seriydi her ne kadar 2.oyunu sevmesemde. Umarım 4.oyunda nomade ne olduğunu öğreniriz. Sürprizbozan: Benim Duyduğum bazı yerlerde gördüğüm şey "bir helikoptere füze atıldı ve nomad de füzenin üstüne atladı." doğruluğunu bilmiyorum.
AlanTuring Megapat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 886 Makaleler 9 Çözümler 1 26 Ocak 2022 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Recep Baltaş siz konuyu biliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Recep Baltaş siz konuyu biliyorsunuz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.223 Makaleler 26 Çözümler 524 26 Ocak 2022 #19 Hadi gözümüz aydın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hadi gözümüz aydın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
orkundf Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #20 Küçüklüğümde tanışıp büyülendiğim oyun yine geliyor, 2 ve 3 de güzeldi fakat ilk Crysis'in tadını vermedi bana tek hayalim Lingshan Adasına geri dönmek
Küçüklüğümde tanışıp büyülendiğim oyun yine geliyor, 2 ve 3 de güzeldi fakat ilk Crysis'in tadını vermedi bana tek hayalim Lingshan Adasına geri dönmek