DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #1 Merhabalar oyun orijinal ve açılmıyor. Oynaya bastığımda böyle bir şey çıkıyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
KS KS DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #21 Hakan Moultaza dedi: Oyunun üzerine sağ tıkla akabinde özelliklere gel.Oradan yerel dosyalara git ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya tıkla.Belki sorununu çözebilir. Aynı oyunu ben sorunsuz oynuyorum.Sistem özelliklerim imzada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Sonra da bir siteye atıyor. Artı 0 Eksi
Hakan Moultaza dedi: Oyunun üzerine sağ tıkla akabinde özelliklere gel.Oradan yerel dosyalara git ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya tıkla.Belki sorununu çözebilir. Aynı oyunu ben sorunsuz oynuyorum.Sistem özelliklerim imzada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Sonra da bir siteye atıyor.
H Hakan Moultaza Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 52 Yer Yunanistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #22 DiverSao_1014 dedi: Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Eki Görüntüle 856210 Sonra da bir siteye atıyor. Eki Görüntüle 856215 Genişletmek için tıkla... DiverSao_1014 dedi: Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Eki Görüntüle 856210 Sonra da bir siteye atıyor. Eki Görüntüle 856215 Genişletmek için tıkla... Oyunu Gamespy Comrade üzerinden başlatmaya çalıştığım zaman bendede bu hatayı veriyor. DiverSao_1014 dedi: Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Eki Görüntüle 856210 Sonra da bir siteye atıyor. Eki Görüntüle 856215 Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam oyunu silip tekrar yüklemeyi deneseniz belki sorun çözülür Artı 0 Eksi
DiverSao_1014 dedi: Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Eki Görüntüle 856210 Sonra da bir siteye atıyor. Eki Görüntüle 856215 Genişletmek için tıkla... DiverSao_1014 dedi: Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Eki Görüntüle 856210 Sonra da bir siteye atıyor. Eki Görüntüle 856215 Genişletmek için tıkla... Oyunu Gamespy Comrade üzerinden başlatmaya çalıştığım zaman bendede bu hatayı veriyor. DiverSao_1014 dedi: Doğruladım olmadı ve oyun yüklenirken hata vermişti hatayı atarım. Eki Görüntüle 856210 Sonra da bir siteye atıyor. Eki Görüntüle 856215 Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam oyunu silip tekrar yüklemeyi deneseniz belki sorun çözülür
KS KS DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #23 Hakan Moultaza dedi: Oyunu Gamespy Comrade üzerinden başlatmaya çalıştığım zaman bendede bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Gamespy Comrade'siz nasıl başlatıyosun. Artı 0 Eksi
Hakan Moultaza dedi: Oyunu Gamespy Comrade üzerinden başlatmaya çalıştığım zaman bendede bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Gamespy Comrade'siz nasıl başlatıyosun.
H Hakan Moultaza Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 52 Yer Yunanistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #24 DiverSao_1014 dedi: Gamespy Comrade'siz nasıl başlatıyosun. Genişletmek için tıkla... Yok gamespy comrade uygulamasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum demek istedim Artı 0 Eksi
DiverSao_1014 dedi: Gamespy Comrade'siz nasıl başlatıyosun. Genişletmek için tıkla... Yok gamespy comrade uygulamasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum demek istedim
KS KS DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #25 Hakan Moultaza dedi: Yok gamespy comrade uygulamasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum demek istedim Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Hakan Moultaza dedi: Yok gamespy comrade uygulamasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum demek istedim Genişletmek için tıkla... Tamam.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 28 Ocak 2021 #26 Hocam tek yapmanız gereken EA My Account'tan o kodu oyun anahtarı aktifleştirme yerine yazıp oyunu EA hesabınıza eklemek. Tabi biri keyi almadıysa. Artı 0 Eksi
Hocam tek yapmanız gereken EA My Account'tan o kodu oyun anahtarı aktifleştirme yerine yazıp oyunu EA hesabınıza eklemek. Tabi biri keyi almadıysa.
H Hakan Moultaza Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 52 Yer Yunanistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #27 Yönet-CD Anahtarları kısmındaki kodu giriyorsun değil mi o kod istediği kısımda Artı 0 Eksi
KS KS DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #28 ItsAllGoodman dedi: Hocam tek yapmanız gereken EA My Account'tan o kodu oyun anahtarı aktifleştirme yerine yazıp oyunu EA hesabınıza eklemek. Tabi biri keyi almadıysa. Genişletmek için tıkla... Kod kullanılmış diyor. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Hocam tek yapmanız gereken EA My Account'tan o kodu oyun anahtarı aktifleştirme yerine yazıp oyunu EA hesabınıza eklemek. Tabi biri keyi almadıysa. Genişletmek için tıkla... Kod kullanılmış diyor.
2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #29 DiverSao_1014 dedi: Kod kullanılmış diyor. Genişletmek için tıkla... Desteğe yaz. Durumunu anlat, belli ki forumdan birisi senin kodunu kendi hesabında etkinleştirmiş. Niye oyun kodunuzu apaçık bir şekilde paylaştığınızı da anlamış değilim. Neyse, belki ticket atarsanız yardımcı olabilirler. Artı 0 Eksi
DiverSao_1014 dedi: Kod kullanılmış diyor. Genişletmek için tıkla... Desteğe yaz. Durumunu anlat, belli ki forumdan birisi senin kodunu kendi hesabında etkinleştirmiş. Niye oyun kodunuzu apaçık bir şekilde paylaştığınızı da anlamış değilim. Neyse, belki ticket atarsanız yardımcı olabilirler.
H HakkiAta Femtopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #30 Key'i ben kullanmıştım reyizim konuda görünce hemen aha Crysis diye çöktüm bilmiyordum seninkinin çalışmayacağını kusura bakma. Artı 0 Eksi
Key'i ben kullanmıştım reyizim konuda görünce hemen aha Crysis diye çöktüm bilmiyordum seninkinin çalışmayacağını kusura bakma.