ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 15 Kasım 2021 #1 EA Play'dan Crysis Remastered indirdim ama Türkçe değil oyunu kurarken sorduğu yerde de Türkçe çıkmamıştı. Var mı bir çözümü? Oyun içinde Türkçe seçeneği var. Ben göremedim baktığım halde. Son düzenleme: 15 Kasım 2021
EA Play'dan Crysis Remastered indirdim ama Türkçe değil oyunu kurarken sorduğu yerde de Türkçe çıkmamıştı. Var mı bir çözümü? Oyun içinde Türkçe seçeneği var. Ben göremedim baktığım halde.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 7 Nisan 2022 #2 Nasıl çözdünüz hocam? Artı 0 Eksi
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 7 Nisan 2022 #3 blackeagle03 dedi: Nasıl çözdünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından değiştirin dili. Artı 0 Eksi
blackeagle03 dedi: Nasıl çözdünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından değiştirin dili.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 7 Nisan 2022 #4 Shahdee dedi: Oyun ayarlarından değiştirin dili. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarında Türkçe seçeneği olsa sormam zaten hocam. EA Play'den indirdim. Sanırım ordan yapılmıyor. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Oyun ayarlarından değiştirin dili. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarında Türkçe seçeneği olsa sormam zaten hocam. EA Play'den indirdim. Sanırım ordan yapılmıyor.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 7 Nisan 2022 #5 blackeagle03 dedi: Oyun ayarlarında Türkçe seçeneği olsa sormam zaten hocam. EA Play'den indirdim. Sanırım ordan yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun klasörleri içinde Türkçe dosyaları yoksa, dışarıdan indirmeniz gerekebilir. Buy Crysis Remastered - Electronic Arts Crysis is back and better than ever The classic first-person shooter from Crytek is back with the action-packed gameplay, sandbox world, and thrilling epic battles you loved the first time around – now with remastered graphics optimized for a new ge www.origin.com Dil kısmında Türkçe olduğu gözükmekte. Artı 0 Eksi
blackeagle03 dedi: Oyun ayarlarında Türkçe seçeneği olsa sormam zaten hocam. EA Play'den indirdim. Sanırım ordan yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun klasörleri içinde Türkçe dosyaları yoksa, dışarıdan indirmeniz gerekebilir. Buy Crysis Remastered - Electronic Arts Crysis is back and better than ever The classic first-person shooter from Crytek is back with the action-packed gameplay, sandbox world, and thrilling epic battles you loved the first time around – now with remastered graphics optimized for a new ge www.origin.com Dil kısmında Türkçe olduğu gözükmekte.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 7 Nisan 2022 #6 Remastered için uygun olanı falan bulamadım ben. Konu sahibi görürse belki bilgilendirir nasıl yaptığını. Artı 0 Eksi
Remastered için uygun olanı falan bulamadım ben. Konu sahibi görürse belki bilgilendirir nasıl yaptığını.
KS KS ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 23 Nisan 2022 #7 blackeagle03 dedi: Remastered için uygun olanı falan bulamadım ben. Konu sahibi görürse belki bilgilendirir nasıl yaptığını. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mevcut. İlk başta bende göremedim iyi bakınca dil seçenekleri var. Artı 0 Eksi
blackeagle03 dedi: Remastered için uygun olanı falan bulamadım ben. Konu sahibi görürse belki bilgilendirir nasıl yaptığını. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mevcut. İlk başta bende göremedim iyi bakınca dil seçenekleri var.