UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.897 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 22 Kasım 2022 #1 Ekran kartı 6700 XT Bu uyarı mesajı çıkıyor da neyi güncellemem lazım anlamadım. AMD Adrenalin'i de son sürüme güncelledim ama yine de bu uyarı çıkmakta.
Bu uyarı mesajı çıkıyor da neyi güncellemem lazım anlamadım. AMD Adrenalin'i de son sürüme güncelledim ama yine de bu uyarı çıkmakta.
H Holy Roman Empire Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Bu uyarı mesajı çıkıyor da neyi güncellemem lazım anlamadım. AMD Adrenalin'i de son sürüme güncelledim ama yine de bu uyarı çıkmakta. Eki Görüntüle 1581459 Genişletmek için tıkla... Bendede var aynı hata var rx 6400 ile. Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Bu uyarı mesajı çıkıyor da neyi güncellemem lazım anlamadım. AMD Adrenalin'i de son sürüme güncelledim ama yine de bu uyarı çıkmakta. Eki Görüntüle 1581459 Genişletmek için tıkla... Bendede var aynı hata var rx 6400 ile.
KS KS UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.897 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 22 Kasım 2022 #3 @Holy Roman Empire AMD kart olduğu için midir acaba? Artı 0 Eksi
H Holy Roman Empire Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #4 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @Holy Roman Empire AMD kart olduğu için midir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @Holy Roman Empire AMD kart olduğu için midir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #5 Hangi sürücü yüklü? Artı 0 Eksi
H Holy Roman Empire Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #6 yapiz dedi: Hangi sürücü yüklü? Genişletmek için tıkla... 22.1.1 Artı 0 Eksi
ProMaq Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #7 Crysis Remastered Ray Tracing Disabled Hatası Çözümü Crysis Remastered oyuncularının oyunu çalıştırdıklarında karşılaştıkları "Hardware Ray Tracing Disabled!" hatasını bu makalede çözüme ulaştırmaya çalışacağız. www.spc-appartementen.nl Bu makale işe yarar mı pek bilemedim. Artı 0 Eksi
Crysis Remastered Ray Tracing Disabled Hatası Çözümü Crysis Remastered oyuncularının oyunu çalıştırdıklarında karşılaştıkları "Hardware Ray Tracing Disabled!" hatasını bu makalede çözüme ulaştırmaya çalışacağız. www.spc-appartementen.nl Bu makale işe yarar mı pek bilemedim.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Kasım 2022 #8 Oyun DirectX 11 açılıyorsa DirectX 12 açma seçeneği varsa aktif edip oyunu yeniden başlatın. Veya oyunun Config dosyasını buradan Google Drive'den paylaşırsanız bakabilirim. Bazı oyunlarda ayarlardan aktif edilemeyebiliyor. Artı 0 Eksi
Oyun DirectX 11 açılıyorsa DirectX 12 açma seçeneği varsa aktif edip oyunu yeniden başlatın. Veya oyunun Config dosyasını buradan Google Drive'den paylaşırsanız bakabilirim. Bazı oyunlarda ayarlardan aktif edilemeyebiliyor.