Crysis Remastered trilogy alınır mı?

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bayburt
Şu an Epic bahar indirimlerinde 50 TL. Ne diyorsunuz hocam alınır mı? 50 TL bir şey değil al dursun diyenler olacak yine de oynamaya tenezzül etmediğim oyunu satın almaktan keyif alan biri değilim 5 kuruş bile olsa. Minimum 4-5 saat bana keyif vermesi gerek.
Ya da bu bahar indirimlerinde almaya değer başka oyun var mı?

3. Oyun pek sevilmez genelde hep aynı şeyleri yapıyorsun bir süre sonra sıkıyor ama oynanış ve grafikler fena değil.
Hikaye bütünlüğü için oynamak istiyorum yine de. Oyunun bir sonunda sanırım Joe yi öldürebiliyormuşuz. Bağlantılı yani.
Fiyat açısından daha iyi bir fırsat olurmu acaba?

Hikaye bütünlüğü için oynamak istiyorum yine de. Oyunun bir sonunda sanırım Joe yi öldürebiliyormuşuz. Bağlantılı yani.
Fiyat açısından daha iyi bir fırsat olurmu acaba?
Fiyat çok uygun aslında bedava falan dağıtıldı ama kaçırdınız sanırım. Eğer hikaye bütünlüğü açısından oynarım her halükarda derseniz alabilirsiniz. Dediğim gibi bana kalırsa oynanış, mekanikler fena değil ama hikaye ve görev sistemi biraz sıkabilir bir süre sonra. Şimdiden iyi eğlenceler.

Fiyat çok uygun aslında bedava falan dağıtıldı ama kaçırdınız sanırım. Eğer hikaye bütünlüğü açısından oynarım her halükarda derseniz alabilirsiniz. Dediğim gibi bana kalırsa oynanış, mekanikler fena değil ama hikaye ve görev sistemi biraz sıkabilir bir süre sonra. Şimdiden iyi eğlenceler.
Mafia 1 ve 2'yi Amazon'dan bedava aldım ancak 3 dağıtıldığını görmedim hocam. Belki 3. Oyun da gelir 2. Oyun bu ay gelmişti.
3. Oyun için biraz daha bekleyebilirim sanırsam şuan sırada bitirilecek çok hikayeli oyun var zaten :)

Sırf birinci oyun için yine alınır bence. Kaliteli ve ucuz.

Mafia için gelecek olursak, Mafia 3 rezalet bir oyun sırf onun için para verme derim. Keşke evrenden silinse.

Hikaye bütünlüğü için oynamak istiyorum yine de. Oyunun bir sonunda sanırım Joe'yi öldürebiliyormuşuz. Bağlantılı yani.
Fiyat açısından daha iyi bir fırsat olur mu acaba?

Ayrıca oyunun sonunda öldürülen Joe değil Vito.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı