Steam Crysis Remastered Trilogy

Aras the Great

Kilopat
Oyunlar indirimde değil fakat kur güncellemesi gelmeden bu üç oyunu hesabınızda değilse kesinlikle kütüphanenize eklemeniz lazım. 1 oyun 30 TL civarına geliyor bu da oldukça uygun.
Dolar olarak fiyatını 50 dolar olduğunu söylemekte fayda var, yani kesinlikle kaçırmayın.

https://store.steampowered.com/bundle/28590/_Crysis_Remastered_Trilogy/ 92, 40TL.

Resimler 3. oyuna aittir.

Son düzenleyen: Moderatör:
katılıyorum kesinlikle oynanması gereken oyunlar.

Crysis 3 oyununu çok severek bitirdim.
Diğer oyunlar pek cazip gelmedi daha doğrusu oynamaya üşendim. Seslendirmeler mükemmel tamamen türkçe seslendirme olduğundan muhteşem hissettiriyor.

20 Kasım'dan önce alınması gereken oyunlarda Bioshock, Stardew ile birlikte başı çeker bence. Başka var mı 20 Kasım'dan önce alınması gereken?
Ready or Not kesinlikle alınmalı.
Oyunun fiyatı USD olarak 40 dolar, DLC'si ise 80 dolar.

İstediğim paket indirime girdi diye sevinmiştim hatırlatmaymış, 20 kasıma kadar indirim bekleyeceğim

Çıktığı dönem tüm bilgisayarları ağlatan bir efsane Crysis.

Remastered paketi alınca orjinal versiyonlar geliyor mu?

20 Kasım'dan önce alınması gereken oyunlarda Bioshock, Stardew ile birlikte başı çeker bence. Başka var mı 20 Kasım'dan önce alınması gereken?
mafia trilogy, dishonored 1 ve 2 ayrıca far cry 5 gold edition alınca 3 de beraber geliyor almadıysanız kütüphaneye eklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…