Steam Crysis Remastered Trilogy

Bence alınır gayet iyi oyundur Crysis serisi ve bir tavsiye olarak Steam dolara geçmeden önce "high on Life" adlı oyuna bakabilirsiniz Türkiye'de 92TL ama sanırım diğer ülkelerde 60 dolar.

64 TL'ye geldi iyi ki denk geldim aldım teşekkürler.

Sağ olasın bayağıdır istiyordum ama oyunlar 60 TL olunca alamamıştım böyle çok iyi oldu.

20 Kasım'dan önce alınması gereken oyunlarda BioShock, stardew ile birlikte başı çeker bence. Başka var mı 20 Kasım'dan önce alınması gereken?

Bence Dishonored 1-2 eklenebilir. Half-Life serisi olabilir bence Prey alınabilir.

Çok fark var mı remestered için alınır mı? hali hazırda game pass var, daha önceden de normal hallerini oynamıştım.
Bence değmez. Doku kaplamaları, 3d modeller hepsi aynı bitek ışıklar daha homojen gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Remastered çok sepya tonda görünüyor. Tıpkı just Cause 4 gibi.

Eyvallah almıyorum o zaman peki 100 lira bandında önerebileceğiniz başka bişey var mı steamdeki son bakiyeyi de harcayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…