GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #1 Abiler sa Crysis Remastered Türkçe oynnuyorum ama seslendirmeyi sevemedim İngilizce konusmali TR alt yazılı yapilabilir mi?
Abiler sa Crysis Remastered Türkçe oynnuyorum ama seslendirmeyi sevemedim İngilizce konusmali TR alt yazılı yapilabilir mi?
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 20 Haziran 2023 #2 GGHOST dedi: Abiler sa Crysis Remastered Türkçe oynnuyorum ama seslendirmeyi sevemedim İngilizce konusmali TR alt yazılı yapilabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunda İngilizce seslendirme ve Türkçe altyazı bulunuyor diye biliyorum. Ayarları biraz kurcalayın bulursunuz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
GGHOST dedi: Abiler sa Crysis Remastered Türkçe oynnuyorum ama seslendirmeyi sevemedim İngilizce konusmali TR alt yazılı yapilabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunda İngilizce seslendirme ve Türkçe altyazı bulunuyor diye biliyorum. Ayarları biraz kurcalayın bulursunuz diye düşünüyorum.
KS KS GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 22 Haziran 2023 #3 Ayarlarda bulamadim. Forumda yapanlarda oyunu korsan indirip yapmis. Artı 0 Eksi