Crysis serisi nasıldır?

Aynen şuan dediğini yaşıyorum 1.oyun çok sıkıcı gelmeye başlıyor özellikle 1 saat aralıksız oynamaya başladıktan sonra devamında lezzetsiz bir hal almaya başlıyor.

FPS klasikleri arasında bir oyun. Kendilerini çok fazla severim ama günümüzde oynamak biraz kanser . Oyun eskidiği için(grafikleri hariç) mekanikler ve olay örgüsü bayat kalıyor, onun haricinde toplam 25 saatlik güzel bir macera.

Crysis oynayipta beğenmeyen görmedim ve karakterlerin Türkçe konuşması ayrı bir tat katıyor şimdi aklıma geldide tekrar oynayım şunu

Çocukluğumun efsanesi göz bebeğimdir, Steam'da oyun başı 20-30 saatim olsa da korsan oynadığım zamanları dahil edersek 100'e kadar çıkar.
Türkçe seslendirmesi atmosferi mekanikleri dinamikleri (ilk oyun ve Warhead'dan bahsediyorum) 2.oyun benim için fiyasko ne yalan söyleyeyim.
3.oyun ise daha tatminkar en azından.

Crysis 1'i 3 defa bitirdim hemde birkaç fps ile oynayarak. Bence en güzeli 1'di.

Zamanında güzel olan grafikleri ile dikkat çekmiş, fakat şuan hikaye gibi unsurlarının kötü olduğunun bilindiği gerçeği.

Oynanır.
Öyle çok yüksek beklentilerle falan oynamazsanız keyifli gelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…