Crysis serisi oynanmalı mı?

auditoree

Kilopat
Steam indirimlerinde dolaşırken Crysis serisine denk geldim. 3 oyun paket olarak 16 TL'ye satılıyor. Sizce fiyatına ve harcayacağım zamana değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında hatta şu an bile belirli bir kaliteye sahip bir oyundur tavsiye ederim. Türkçe seslendirmesi de harika hissettiriyor oynarken insana Fakat grafikleri çok ağır bilgin olsun. 2018 yılında bile hala karşılaştırma videolarında kıstas olarak kabul edilen bir oyundur

Zamanına göre muhteşem grafikler ve fena olmayan hikayesi ile kesinlikle öneririm, üstelik %100 Türkçe.
Fena olmayan hikayesi mi Bence harika bir hikayesi var oyunun. Ben çok keyif alarak bütün seriyi bitirdim.

Crysis müthiş bir seri olarak bende özel bir yere sahiptir her zaman. Konsolda oynaması daha keyifli bence.

Defalarca oynadığım bir oyundur. Hatta ilk 2 oyunu tekrar oynayıp bitirdim ve şimdi 3. oyunu oynuyorum. Bence o paraya fazlasıyla değecek bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…