SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 10 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bu seride hangisinden başlamamı önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3den önce geliyor umarım haberin vardır.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 10 Temmuz 2023 #3 Merhabalar, hikaye akışına göre 1. oyundan başlamalısın. Diğer oyun veya filmlerdeki gibi karışıklık söz konusu değil. İyi oyunlar.
Merhabalar, hikaye akışına göre 1. oyundan başlamalısın. Diğer oyun veya filmlerdeki gibi karışıklık söz konusu değil. İyi oyunlar.
la Fraise Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 628 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Intel 13600K XFX 6900 XT Asus Z790 Prime Corsair 32GB DDR4 Ram Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2023 #4 Emre Van Der Linde dedi: 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3den önce geliyor umarım haberin vardır. Genişletmek için tıkla... Crysis Crysis Warhead Crysis 2 Crysis 3
Emre Van Der Linde dedi: 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3den önce geliyor umarım haberin vardır. Genişletmek için tıkla... Crysis Crysis Warhead Crysis 2 Crysis 3
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 10 Temmuz 2023 #5 Emre Van Der Linde dedi: 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3'ten önce geliyor umarım haberin vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam umarım Remastered denilen şeylerden haberiniz vardır.
Emre Van Der Linde dedi: 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3'ten önce geliyor umarım haberin vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam umarım Remastered denilen şeylerden haberiniz vardır.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.400 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #6 Emre Van Der Linde dedi: 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3'ten önce geliyor umarım haberin vardır. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2 ppsi koyup nasıl bunu söylersin sonuçta Red Dead Redemption 2 1. oyunun öncesini anlatıyor.
Emre Van Der Linde dedi: 1. oyundan başlayacaksın. 1, 2 ve 3'ten önce geliyor umarım haberin vardır. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2 ppsi koyup nasıl bunu söylersin sonuçta Red Dead Redemption 2 1. oyunun öncesini anlatıyor.
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 10 Temmuz 2023 #7 Konu yanlış anlaşılmış 1, 2, 3 sıralamasını ben de biliyorum Remastered serisi için sormuştum. @FalconPolat komik atılacak ne vardı?
Konu yanlış anlaşılmış 1, 2, 3 sıralamasını ben de biliyorum Remastered serisi için sormuştum. @FalconPolat komik atılacak ne vardı?
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.400 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #8 SakalsızMessi10 dedi: Konu yanlış anlaşılmış 1, 2, 3 sıralamasını ben de biliyorum Remastered serisi için sormuştum. @FalconPolat komik atılacak ne vardı? Genişletmek için tıkla... Hocam her konuya komik atıyorlar zaten böyle eğleniyorlar kendilerince yazdığın şeyin bir önemi yokmuş gibi anlaşılmasını sağlıyorlar.
SakalsızMessi10 dedi: Konu yanlış anlaşılmış 1, 2, 3 sıralamasını ben de biliyorum Remastered serisi için sormuştum. @FalconPolat komik atılacak ne vardı? Genişletmek için tıkla... Hocam her konuya komik atıyorlar zaten böyle eğleniyorlar kendilerince yazdığın şeyin bir önemi yokmuş gibi anlaşılmasını sağlıyorlar.
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 10 Temmuz 2023 #9 Beyfendi Kedi dedi: Hocam her konuya komik atıyorlar zaten böyle eğleniyorlar kendilerince yazdığın şeyin bir önemi yokmuş gibi anlaşılmasını sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten haklısınız zaten Remastered serisi için sorduğumu biliyorlar kasıtlı olarak yapıyolar. Kendilerince çok komik
Beyfendi Kedi dedi: Hocam her konuya komik atıyorlar zaten böyle eğleniyorlar kendilerince yazdığın şeyin bir önemi yokmuş gibi anlaşılmasını sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten haklısınız zaten Remastered serisi için sorduğumu biliyorlar kasıtlı olarak yapıyolar. Kendilerince çok komik
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 10 Temmuz 2023 #10 SakalsızMessi10 dedi: Hocam gerçekten haklısınız zaten Remastered serisi için sorduğumu biliyorlar kasıtlı olarak yapıyolar. Kendilerince çok komik Genişletmek için tıkla... Remastered olması önemli değil ki. Grafiklerin yenilenmiş hali sadece hikaye akışında hiçbir değişiklik yok.
SakalsızMessi10 dedi: Hocam gerçekten haklısınız zaten Remastered serisi için sorduğumu biliyorlar kasıtlı olarak yapıyolar. Kendilerince çok komik Genişletmek için tıkla... Remastered olması önemli değil ki. Grafiklerin yenilenmiş hali sadece hikaye akışında hiçbir değişiklik yok.