Crysis'den haber var mı?

61memet61

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Birçok kişinin hala unutamadığı Crysis'den bir haber var mı? 4 yıl geçmesine rağmen hala daha bir duyuru yapılmadı. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar Hunt: Showdown ile uğraşıyorlar, 3-4 yıl içinde çıkacağını sanmıyorum zira Hunt: Showdown online tabanlı bir oyun olarak geliyor, Crytek'i en az iki yıl oyalar.

Yerli kardeşler büyük hata yapıyorlar. Crysis gibi bir oyun dururken gidip abuk subuk oyunlara para harcadılar. Şirketi iflasa sürüklediler. Umarım bu yoldan vazgeçip özüne döner Yerli kardeşler.

@61memet61 Aslında 2. oyunla beraber başladı hataları, Modern Warfare çok beğenildiği için Crysis 2'yi CoD'ye benzetmeye çalıştılar , o yüzden özünü kaybetti bence. 3. oyundan bahsetmek bile istemiyorum hatırladığım tek şey oradan oraya koştuğum, oyunu koşa koşa bitirdim resmen. Bölüm tasarımları kötüydü, hikaye de akıcılığını yitirmişti. 1 ve 2'nin hikayesi hâlâ aklımdayken 3'e dair çok bir şey hatırlamıyorum. Crytek ilk oyundan sonra hep tutan oyunları kopyalamaya çalıştı bir ara MMO işine de girdiler galiba şimdi de Battle Royale'in patlamasıyla onun ekmeğini yeme peşindeler benim hiç ilgimi çekmiyor bakalım ne olacak.

Kısacası mükemmel bir oyunu batırdılar. Düzgün güzel bir şekilde bu oyuna en az 5 seri çekebilirlerdi. Konudan konuya atlayarak hikayeyi de berbat ettiler. Şuan kıvranıyorlar battı batacak şirket. En son bir ofisini satmışlardı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı