Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.975 Çözümler 6 21 Nisan 2021 #11 İBRAHİM166556 dedi: Şansımı tekrar deneyeceğim bakalım. Öyle yapıyorum zaten de adamlar kaç metre uzaktan görünmezlik pelerini ile görüp ateş ediyorlar Genişletmek için tıkla... Silahınızdan feneri çıkarın o zaman görünmezsiniz. Fenersiz kullanınca görünmez olursanız fark edilmezsiniz.
İBRAHİM166556 dedi: Şansımı tekrar deneyeceğim bakalım. Öyle yapıyorum zaten de adamlar kaç metre uzaktan görünmezlik pelerini ile görüp ateş ediyorlar Genişletmek için tıkla... Silahınızdan feneri çıkarın o zaman görünmezsiniz. Fenersiz kullanınca görünmez olursanız fark edilmezsiniz.
İBRAHİM166556 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 847 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #12 Hiroo dedi: Silahınızdan feneri çıkarın o zaman görünür oluyorsunuz. Fenersiz kullanınca görünmez olursanız fark edilmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhalde o yüzden çünkü bazen takılı unutuyorum.
Hiroo dedi: Silahınızdan feneri çıkarın o zaman görünür oluyorsunuz. Fenersiz kullanınca görünmez olursanız fark edilmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhalde o yüzden çünkü bazen takılı unutuyorum.