Syron Arts Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Crystal 5A APU - Game Garaj alınır mı? Valorant'ta falan kaç FPS verir?
Atakan Alp Arslan Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Syron Arts dedi: Crystal 5A APU - Game Garaj alınır mı? Valorant'ta falan kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Amacınız sadece rekabetçi oyunlar oynamak ise alınır. 144 fps üstü alırsınız.
Syron Arts dedi: Crystal 5A APU - Game Garaj alınır mı? Valorant'ta falan kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Amacınız sadece rekabetçi oyunlar oynamak ise alınır. 144 fps üstü alırsınız.
Syron Arts Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 Atakan Alp Arslan dedi: Amacınız sadece rekabetçi oyunlar oynamak ise alınır. 144 fps üstü alırsınız. Genişletmek için tıkla... bu fiyata kendim toplamak istesem daha mı mantıklı?
Atakan Alp Arslan dedi: Amacınız sadece rekabetçi oyunlar oynamak ise alınır. 144 fps üstü alırsınız. Genişletmek için tıkla... bu fiyata kendim toplamak istesem daha mı mantıklı?
Atakan Alp Arslan Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #4 Syron Arts dedi: bu fiyata kendim toplamak istesem daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde hazır olması bazı istisnalar dışında daha ucuza geliyor. Toplamak istesen daha fazla fiyat ödeyebilirsin.
Syron Arts dedi: bu fiyata kendim toplamak istesem daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde hazır olması bazı istisnalar dışında daha ucuza geliyor. Toplamak istesen daha fazla fiyat ödeyebilirsin.