Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.495 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar göründüğü üzere Crystal Disk Mark değerlerinde 4 farklı okuma ve yazma hızları var. Bu farklarını anlamı nedir? SEQ1M RND4K gibi olan değerlerden bahsediyorum.
Arkadaşlar göründüğü üzere Crystal Disk Mark değerlerinde 4 farklı okuma ve yazma hızları var. Bu farklarını anlamı nedir? SEQ1M RND4K gibi olan değerlerden bahsediyorum.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2020 #2 Çözüldü: CrystalDiskMark S ile başlayan bölümler nedir? İşaretlediğim bölümler neyi anlatıyor? Bu tip şeylere yabancıyım biraz. www.technopat.net Şu konuda bahsediliyor sanırsam. Artı 0 Eksi
Çözüldü: CrystalDiskMark S ile başlayan bölümler nedir? İşaretlediğim bölümler neyi anlatıyor? Bu tip şeylere yabancıyım biraz. www.technopat.net Şu konuda bahsediliyor sanırsam.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Eylül 2020 #3 Sequential ve Random kelimlerinin anlamını öğrenerek başlayabilirsiniz. Sonrasında da Queue ve Thread kelimelerinden devam etmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Sequential ve Random kelimlerinin anlamını öğrenerek başlayabilirsiniz. Sonrasında da Queue ve Thread kelimelerinden devam etmeniz gerek.
KS KS Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.495 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2020 #4 FurkanBos dedi: Çözüldü: CrystalDiskMark S ile başlayan bölümler nedir? İşaretlediğim bölümler neyi anlatıyor? Bu tip şeylere yabancıyım biraz. www.technopat.net Şu konuda bahsediliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Baktım da bir şey anlamadım. Hocam iki dakika şurada açıklasanız olmaz mı? Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Çözüldü: CrystalDiskMark S ile başlayan bölümler nedir? İşaretlediğim bölümler neyi anlatıyor? Bu tip şeylere yabancıyım biraz. www.technopat.net Şu konuda bahsediliyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Baktım da bir şey anlamadım. Hocam iki dakika şurada açıklasanız olmaz mı?