Crystal disk mark testleri normal mi?

Bilgisayarı alalı 2 ayı geçti ve 15 gün dolduğu için iade edemem. Ama değişim istesem para almadan yaparlar mı?
Edit:Bu akşam götüremedim ama yarın götüreceğim.

Tabii ki yapmak zorundalar. 15 gün koşulsuz iade sonuçta. Burda ayıplı bir ürün var ve mağduriyetinizin giderilmesi gerek.
Ama biz bilgisayarı kredi ile aldık. İade edip aynı yerden başka marka ssd verebilirlermi

Bu aldığınız yere bağlı. Üründen memnun kalmadığınızı, başka bir modelle değiştirmek istediğinizi söyleyin. Umarım yardımcı olurlar.
Media markttan almıştım. Yardımınız için teşekkürler bugün götürüp başka bir marka ile değişim talep edeceğim.
Bu aldığınız yere bağlı. Üründen memnun kalmadığınızı, başka bir modelle değiştirmek istediğinizi söyleyin. Umarım yardımcı olurlar.

İlk 15 gün geçtiği için başka bir marka ile değiştirilemeyeceğini söylediler. SSD'yi servise yollarken resmini çektiler, bende CrystalDiskMark sonucunu da çeker misin dedim kişisel veriler kabul edilmiyor dedi. Sadece SSD'nin resmini attılar ve maxmimum 20 iş günü içinde gelir dediler. Tekrar sağ ol.
Servis değişim gerekli derse değiştirceklermiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…