Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Dancerı 2. denememde kestim fakat oyunun en basit bossu olan Crystal Sage'den dayak yiyorum. Bu doğal mı?
Dancerı 2. denememde kestim fakat oyunun en basit bossu olan Crystal Sage'den dayak yiyorum. Bu doğal mı?
Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #2 Gününe göre değişir. Danceri şansa kesmişsin demek ki .
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 Matteach dedi: Gününe göre değişir. Danceri şansa kesmişsin demek ki . Genişletmek için tıkla... Yok Dancerı tek seferde kestiğim de olmuştu kolay gelmeye başladı Dark Souls 3 sanırım Crystal Sage'yi şansa geçmişim bu zamana kadar.
Matteach dedi: Gününe göre değişir. Danceri şansa kesmişsin demek ki . Genişletmek için tıkla... Yok Dancerı tek seferde kestiğim de olmuştu kolay gelmeye başladı Dark Souls 3 sanırım Crystal Sage'yi şansa geçmişim bu zamana kadar.
Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #4 Lawen dedi: Yok dancerı tek seferde kestiğim de olmuştu kolay gelmeye başladı Dark Souls 3 sanırım Crystal Sage'yi şansa geçmişim bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... Elden ringe hazırlık mı?
Lawen dedi: Yok dancerı tek seferde kestiğim de olmuştu kolay gelmeye başladı Dark Souls 3 sanırım Crystal Sage'yi şansa geçmişim bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... Elden ringe hazırlık mı?
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 Matteach dedi: Elden ringe hazırlık mı? Genişletmek için tıkla... Bloodborne'u da 2. defa bitireyim hazırlanmış olacağım.
Matteach dedi: Elden ringe hazırlık mı? Genişletmek için tıkla... Bloodborne'u da 2. defa bitireyim hazırlanmış olacağım.