onur_kakilli5 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 484 Çözümler 2 18 Temmuz 2024 #1 Eki Görüntüle 2257094 PC'yi 1 ay önce aldım, günde yaklaşık 5-6 saat civarı zaman harcıyorum. Diskin şu an yarısı dolu.
Eki Görüntüle 2257094 PC'yi 1 ay önce aldım, günde yaklaşık 5-6 saat civarı zaman harcıyorum. Diskin şu an yarısı dolu.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 18 Temmuz 2024 #2 Gayet iyi sonuç vermiş bu testte. Sağlığı gayet yeterli, diğer testleri de karıştırın isterseniz içinizi rahatlatmak için. O SSD'ye cidden acı çektirmeniz lazım sağlığının aşırı düşmesi için. Artı 0 Eksi
Gayet iyi sonuç vermiş bu testte. Sağlığı gayet yeterli, diğer testleri de karıştırın isterseniz içinizi rahatlatmak için. O SSD'ye cidden acı çektirmeniz lazım sağlığının aşırı düşmesi için.
KS KS onur_kakilli5 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 484 Çözümler 2 18 Temmuz 2024 #3 borisyeisar dedi: Gayet iyi sonuç vermiş bu testte. Sağlığı gayet yeterli, diğer testleri de karıştırın isterseniz içinizi rahatlatmak için. O SSD'ye cidden acı çektirmeniz lazım sağlığının aşırı düşmesi için. Genişletmek için tıkla... Asıl sorum sağlık değil de yazılan ve okunan veri miktarı. 1TB'lik SSD 5TB veri okumuş, 2TB veri yazmış, PC her açılırken okuyor desek, ne zaman bu kadar veri yazdı. Aklıma bu kısım takıldı. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Gayet iyi sonuç vermiş bu testte. Sağlığı gayet yeterli, diğer testleri de karıştırın isterseniz içinizi rahatlatmak için. O SSD'ye cidden acı çektirmeniz lazım sağlığının aşırı düşmesi için. Genişletmek için tıkla... Asıl sorum sağlık değil de yazılan ve okunan veri miktarı. 1TB'lik SSD 5TB veri okumuş, 2TB veri yazmış, PC her açılırken okuyor desek, ne zaman bu kadar veri yazdı. Aklıma bu kısım takıldı.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.330 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 18 Temmuz 2024 #4 Ne kadar yoğun kullandığınıza bağlı olarak normal diyebilirim. Fazlasını yapmışlığım var. Günde 6 saatte illaki kullandırmışsınızdır SSD'yi. Artı 0 Eksi
Ne kadar yoğun kullandığınıza bağlı olarak normal diyebilirim. Fazlasını yapmışlığım var. Günde 6 saatte illaki kullandırmışsınızdır SSD'yi.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 onur_kakilli5 dedi: Eki Görüntüle 2257094 PC'yi 1 ay önce aldım, günde yaklaşık 5-6 saat civarı zaman harcıyorum. Diskin şu an yarısı dolu. Eki Görüntüle 2257097 Genişletmek için tıkla... Diskiniz sağlıklı. Okuma ve yazma testide yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
onur_kakilli5 dedi: Eki Görüntüle 2257094 PC'yi 1 ay önce aldım, günde yaklaşık 5-6 saat civarı zaman harcıyorum. Diskin şu an yarısı dolu. Eki Görüntüle 2257097 Genişletmek için tıkla... Diskiniz sağlıklı. Okuma ve yazma testide yapabilirsiniz.