Crazyboypc Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 2 Kasım 2020 #1 SSD'min sağlığını ölçmek istiyorum fakat hem CrystalDiskInfo ve HDD sentinel de disklerimi görmüyor. Not. SSD'min yazılımı da SSD'yi görmüyor.
SSD'min sağlığını ölçmek istiyorum fakat hem CrystalDiskInfo ve HDD sentinel de disklerimi görmüyor. Not. SSD'min yazılımı da SSD'yi görmüyor.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 2 Kasım 2020 #2 Disk yönetimi kısmının fotoğrafını atar mısınız? @hadwiger.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Kasım 2020 #3 Hangottom dedi: Disk yönetimi kısmının fotoğrafını atar mısınız? @hadwiger. Genişletmek için tıkla... Hocam beni neden etiketlediniz?
Hangottom dedi: Disk yönetimi kısmının fotoğrafını atar mısınız? @hadwiger. Genişletmek için tıkla... Hocam beni neden etiketlediniz?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 2 Kasım 2020 #4 hadwiger dedi: Hocam beni neden etiketlediniz? . Genişletmek için tıkla... Sizde konuya bakıp yardımcı olursunuz diye .
hadwiger dedi: Hocam beni neden etiketlediniz? . Genişletmek için tıkla... Sizde konuya bakıp yardımcı olursunuz diye .
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Kasım 2020 #5 Hangottom dedi: Sizde konuya bakıp yardımcı olursunuz diye . Genişletmek için tıkla... Boşuna etiketlemiş olmayın o zaman. Crazyboypc dedi: SSD'min sağlığını ölçmek istiyorum fakat hem CrystalDiskInfo ve HDD sentinel de disklerimi görmüyor. Not. SSD'min yazılımı da SSD'yi görmüyor. Genişletmek için tıkla... Disklerinizi bilgisayarınız görüyor mu?
Hangottom dedi: Sizde konuya bakıp yardımcı olursunuz diye . Genişletmek için tıkla... Boşuna etiketlemiş olmayın o zaman. Crazyboypc dedi: SSD'min sağlığını ölçmek istiyorum fakat hem CrystalDiskInfo ve HDD sentinel de disklerimi görmüyor. Not. SSD'min yazılımı da SSD'yi görmüyor. Genişletmek için tıkla... Disklerinizi bilgisayarınız görüyor mu?
Crazyboypc Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 3 Kasım 2020 #6 hadwiger dedi: Disklerinizi bilgisayarınız görüyor mu? Genişletmek için tıkla... evet görüyor 3 diski de Hangottom dedi: Disk yönetimi kısmının fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... he bir de ssd nin yazılımı da ssd yi ve hdd leri görmüyor ama önceden goruyordu Son düzenleme: 2 Kasım 2020
hadwiger dedi: Disklerinizi bilgisayarınız görüyor mu? Genişletmek için tıkla... evet görüyor 3 diski de Hangottom dedi: Disk yönetimi kısmının fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... he bir de ssd nin yazılımı da ssd yi ve hdd leri görmüyor ama önceden goruyordu