Çözüldü CrystalDiskInfo nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam denetim masasında bulamadım direk ZIP'ten atmıştım masaüstünden ve ZIP'ini sildim silinmiş midir? Ayrıca buradan indirmiştim Recep Baltaş'ın attığında sorun olmaz değil mi hocam?

Sorun olmaz. Setup şeklinde kurmamışsınız o zaman siz. Setup şeklinde kursaydınız denetim masasından temizlemek gerekirdi. Portable şekilde kullandığınız için dosyasını silmeniz, tamamen silinmesi için yeterli.
Denetim masasında varlar, aratarak bulabilirsiniz. Görsel yükleyemiyorum.

Hocam denetim masasında bulamadım direk ZIP'ten atmıştım masaüstünden ve ZIP'ini sildim silinmiş midir? Ayrıca buradan indirmiştim Recep Baltaş'ın attığında sorun olmaz değil mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun olmaz. Setup şeklinde kurmamışsınız o zaman siz. Setup şeklinde kursaydınız denetim masasından temizlemek gerekirdi. Portable şekilde kullandığınız için dosyasını silmeniz, tamamen silinmesi için yeterli.

Çözüm
Sorun olmaz. Setup şeklinde kurmamışsınız o zaman siz. Setup şeklinde kursaydınız Denetim Masası'ndan temizlemek gerekirdi. Portable şekilde kullandığınız için dosyasını silmeniz, tamamen silinmesi için yeterli.

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı