CrystalDiskInfo nasıldır?

SaviorAngel666

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Crytal disk info nasıldır doğru sonuç veriyor mu? Tavsiye eder misiniz? HD Tune programı bana hatalı bilgi verdiğini fark ettim önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet illaki güzeldir ama bütün programları denedim ve ilginç sonuç aldım HD Tune'de failed görürken bu programdı her şeyin iyi olduğunu gördüm ayrıyeten seatools programını denedim ve orada da uzun vadeli taratmasında olumlu yanıt aldım hata falan almadım HD Tune yazılımsal sorunumu var anlamış değilim eski sürüm denediğimde hata olmadığını gördüm yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Evet illaki güzeldir ama bütün programları denedim ve ilginç sonuç aldım HD Tune'de failed görürken bu programdı her şeyin iyi olduğunu gördüm ayrıyeten seatools programını denedim ve orada da uzun vadeli taratmasında olumlu yanıt aldım hata falan almadım HD Tune yazılımsal sorunumu var anlamış değilim eski sürüm denediğimde hata olmadığını gördüm yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
HD Tune yazılımında sorun yok 5.75 sürümü ile health sekmesinin ekran görüntüsünü paylaşınız. HDD Sentinel ile de sağlığını. Worst değeri Treshold değerinin altına düşünce failed verir. Worst değeri yükselince CrystalDiskİnfo uyarı vermeyi bırakır.
CrystalDiskInfo iyidir ama bazen hatalı gösterebiliyor sağlığını SSD'nin %2 gibi.

HD Tune yazılımında sorun yok 5.75 sürümü ile health sekmesinin ekran görüntüsünü paylaşınız. HDD sentinel ile de sağlığını. Worst değeri treshold değerinin altına düşünce failed verir. Worst değeri yükselince CrystalDiskInfo uyarı vermeyi bırakır.
CrystalDiskInfo iyidir ama bazen hatalı gösterebiliyor sağlığını SSD'nin %2 gibi.

Sorun gayet var daha demin açtım ve hata yok dedi ama sabah 2 tane failed hata gözüküyordu şimdi bütün her şey ok bence bu programın doğru olduğunu sanmıyorum seatools ve CrystalDiskInfo bence daha iyi bilgi veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı