CrystalDiskInfo net değer verir mi?

@Silinen üye verir. Okuma yazma hızı için Crystaldiskmark olanı indireceksin, ınfo'dan yalnızca sağlık bilgisine ulaşırsın.

Anladım hocam tam değer net veremiyor diye biliyordum hani sonuçta 3. yazilım yanlış yapma ihtimali yok mu sağlık durumu hakkında?
@Yener K.
@Tim.
Yener hocam, utku hocam müsait olduğunuzda bakar mısınız?
@Asım Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam tam değer net veremiyor diye biliyordum hani sonuçta 3. yazilım yanlış yapma ihtimali yok mu sağlık durumu hakkında?
Verilen yüzde, sağlık durumunu yansıtmıyor. Toplam yazma değerine göre bir oran veriyor. Yani SSD'nin sağlıksız olduğunu göstermez.

Verilen yüzde, sağlık durumunu yansıtmıyor. Toplam yazma değerine göre bir oran veriyor. Yani SSD'nin sağlıksız olduğunu göstermez.

Yani tam sağlık değeri veremiyor mu?

Tahmini yani tam net sağlık değeri veremiyor.

Tahmini olarak verme vermeme gibi bir durum yok. S.M.A.R.T verilerine göre raporlanan herhangi bir sağlık kriteri yoksa yine diskin özelliklerinde bulunan TBW değerine göre oranlayarak sağlık gösterir. Diskin sağlığını incelerken de orada yazan 98'e değil, okunan S.M.A.R.T verilerinin tamamına bakılır. Yani diskinizi incelemek istiyorsanız oradaki değerlerin ne anlama geldiğini anlatan birçok yazı mevcut. Eğer Sosyal kullanıcılarının yorumlarını istiyorsanız ekran görüntüsü atın.

HD Sentinel de CrystalDiskInfo da AIDA64 de aynı verileri okur. Yani disk verilerini okuyan yazılımlar arasında çok fark olmaz. Samsung'un kendi programı ise TBW'ye göre oranlamak anlamsız olduğu için doğrudan "Good" yazıp geçiyor.

Hocam orada yazan değer net midir bu kadar bilgi yazmanıza gerek yoktu @m0rphine @Asım Demir.

Hocam en kısa süreds bakarsanız sevinirim.
@Asım Demir hocam bakar mısınız en kısa sürede.
@BerkayZ87.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…