A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 21 Ekim 2020 #21 Teknocuk dedi: Tamamdır biçimlendirmeyi başlattım bitince HDD Sentinel indirip durumu paylaşacağım. Eğer size bildirim gelmezse üst üste mesaj yazmamdan dolayı mesajınıza beğeni atmamdan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı. Artık gidebilir.
Teknocuk dedi: Tamamdır biçimlendirmeyi başlattım bitince HDD Sentinel indirip durumu paylaşacağım. Eğer size bildirim gelmezse üst üste mesaj yazmamdan dolayı mesajınıza beğeni atmamdan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı. Artık gidebilir.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #22 Alikaplan801 dedi: Gerek kalmadı. Artık gidebilir. Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmedi mesajınızdan .
Alikaplan801 dedi: Gerek kalmadı. Artık gidebilir. Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmedi mesajınızdan .
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ekim 2020 #23 Diski sıfırladım. Tüm zayıf sektörler kayboldu. HDD Sentinel'de SMART sekmesinde 3 ünlem işareti vardı bir tanesi ortadan kayboldu ve sağlık %91'e yükseldi.
Diski sıfırladım. Tüm zayıf sektörler kayboldu. HDD Sentinel'de SMART sekmesinde 3 ünlem işareti vardı bir tanesi ortadan kayboldu ve sağlık %91'e yükseldi.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #24 Zayıf sektörlerin gerçekten bozuk olmamasi iyi bir şey. Diski artık normal bir şekilde kullanabilirsiniz.
Zayıf sektörlerin gerçekten bozuk olmamasi iyi bir şey. Diski artık normal bir şekilde kullanabilirsiniz.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ekim 2020 #25 Assecreed dedi: Zayıf sektörlerin gerçekten bozuk olmamasi iyi bir şey. Diski artık normal bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için.
Assecreed dedi: Zayıf sektörlerin gerçekten bozuk olmamasi iyi bir şey. Diski artık normal bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için.