PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 31 Mart 2021 #21 @CR4SHER Herhangi birine basın bir bakın hocam. Attığım görselde ki gibi olmalı. Sizin cihaz biraz daha garipmiş açıkçası.
@CR4SHER Herhangi birine basın bir bakın hocam. Attığım görselde ki gibi olmalı. Sizin cihaz biraz daha garipmiş açıkçası.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #22 Hocam bir ssd görünmüyor ancak yazıya tıklayabiliyorum. PossibleTurco dedi: @CR4SHER Herhangi birine basın bir bakın hocam. Attığım görselde ki gibi olmalı. Sizin cihaz biraz daha garipmiş açıkçası. Genişletmek için tıkla... Galiba buldum hocam !
Hocam bir ssd görünmüyor ancak yazıya tıklayabiliyorum. PossibleTurco dedi: @CR4SHER Herhangi birine basın bir bakın hocam. Attığım görselde ki gibi olmalı. Sizin cihaz biraz daha garipmiş açıkçası. Genişletmek için tıkla... Galiba buldum hocam !
BerkayZ88 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #23 Anakart PCI-E X2 desteklediğinden kaynaklanıyormuş maalesef. Normal bu yüzden hızlar.
noping Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #24 PossibleTurco dedi: Önce "Bus" kısmına gelin hocam. Açılan yerden "PCI Bus" kısmına tıklayın. Oradan "AMD Raven- PCIe GPP Bridge" kısmına tıklayın. Aynen şöyle olmalı. Buradan hangi hızda çalıştığını görebileceğiz portun. Genişletmek için tıkla... Maximum genişlik ile current niye farklı bendede böyle 4x destekliyor. Fakat 2x çalışıyor nedeni ne hocam.
PossibleTurco dedi: Önce "Bus" kısmına gelin hocam. Açılan yerden "PCI Bus" kısmına tıklayın. Oradan "AMD Raven- PCIe GPP Bridge" kısmına tıklayın. Aynen şöyle olmalı. Buradan hangi hızda çalıştığını görebileceğiz portun. Genişletmek için tıkla... Maximum genişlik ile current niye farklı bendede böyle 4x destekliyor. Fakat 2x çalışıyor nedeni ne hocam.