CrystalDiskMark analizi nasıl?

Enes104

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar SanDisk 500 GB bir SSD'ye sahibim sonuçlar normal midir yoksa yavaş mıdır M.2 değil normal SSD biraz yavaş gibi geldi kaliteli bir SSD çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Leş gibi değerler. Kronik sorunlu bir SSD kullanıyorsunuz. Önemli veriniz varsa yedekleyin kısa süre içerisinde.

Leş gibi değerler. Kronik sorunlu bir SSD kullanıyorsunuz. Önemli veriniz varsa yedekleyin kısa süre içerisinde.

Biraz abarttınız gibi geldi 6 yıldır kullanırım biraz yavaşlık dışında herhangi bir problem yaşamadım.

İnternette buradaki isme göre biraz araştırma yaptım ama vaat edilenden çok daha az performans alıyorsunuz. Değistirin bence. 450 ila 500mb/s değerinde bir hız olması gerek.

İnternette buradaki isme göre biraz araştırma yaptım ama vaat edilenden çok daha az performans alıyorsunuz. Değistirin bence. 450 ila 500mb/s değerinde bir hız olması gerek.

Evet M.2 bir SSD almayı düşünüyorum kısa süre içerisinde.

Yıllar önceki yorumunu buldum arkadaşın.

Bunu almayı planlıyorum F/P gibi.

Plus sorunlu demiş zaten sizde de Plus yok mu?

Bu sistemi kısmen bilinçsiz aldım. Aslında aldığım zaman pek bir bilgim yoktu bilgisayarlar hakkında, fakat şu an 6. yılımı dolduruyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı bilgisayar. 10 sn gibi bir sürede açılıyor. Sadece dosya çıkarırken gönderirken yavaş çalışıyor. Bende de Plus modeli var.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...-rb-m-2-pci-express-3-0-fiyati,980729025.html Özellikleri bakımından daha tercih edilebilir bir model olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…