CrystalDiskMark sonucu nasıl?

Bende İ7 9.nesil vardı ve 1660ti, uzun servis süreci ve uğraşları sonucu 3070 ve İ7 10.nesil verdiler.

arada bir de 2060 verdiler. servisi tecrübemi boş bir vaktinde youtube a dökmeyi düşünüyorum.
O ürüne bu değişimi mi sağladılar ?

O ürüne bu değişimi mi sağladılar ?
evet, ilk ürün ve 2. Ürün arasında 9 ay serviste süründü cihaz. 2 ve 3 arasında ise 6 ay toplam 15 ay servis ile uğraştım.

Tabi bu kararlarında yaşattıkları bir çok sıkıntı, kandırma kakalama çabası oldu servisin. Mühendis olmasam tamam der belki hakkım buymuş derdim.

Gene de çok iyi bir değişim bu arada. Tabii ki belki bu arada geçen zamanı satın alamaz ama bence fazlasıyla iyi olmuş siizn için. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Gene de çok iyi bir değişim bu arada. Tabii ki belki bu arada geçen zamanı satın alamaz ama bence fazlasıyla iyi olmuş siizn için. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Kesinlikle zamanı satın alamıyor. Ama yedek cihaz yollamışlardı 1050ti. O da omendi.

Gene de çok iyi bir değişim bu arada
Ekrandaki ışık sızması o kadar fazla ki, emin olun o kadar da iyi değil.

Böyle cevap verdiler.

Son düzenleme:
O olay dedikleri gibi IPS lerin çoğunda oluyor. O yüzden bilemiyorum, normal kullanımda etki ediyorsa tabii ki sıkıntı ama sadece açılırken ve bazı siyah ekranlarda oluyorsa sorun yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…