Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 13 Temmuz 2024 #1 CrystalDiskMark testi SSD depolamasını kullanır mı?
I innata Kilopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 sorun net değil. depolama kullanmak belirsiz bir ifade. test sırasında diske yazıp okuyup siler. soruna cevap oldu mu bilemiyorum.
sorun net değil. depolama kullanmak belirsiz bir ifade. test sırasında diske yazıp okuyup siler. soruna cevap oldu mu bilemiyorum.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 13 Temmuz 2024 #3 innata dedi: Sorun net değil. Depolama kullanmak belirsiz bir ifade. Test sırasında diske yazıp okuyup siler. Soruna cevap oldu mu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani depolama alanını doldurur mu demek istedim her test yaptığımızda pek ifade edemedim siliyorsa sorun olmaz herhalde boş yere kapasiteyi doldurmak istemedim.
innata dedi: Sorun net değil. Depolama kullanmak belirsiz bir ifade. Test sırasında diske yazıp okuyup siler. Soruna cevap oldu mu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani depolama alanını doldurur mu demek istedim her test yaptığımızda pek ifade edemedim siliyorsa sorun olmaz herhalde boş yere kapasiteyi doldurmak istemedim.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 Sauron u anlamak dedi: CrystalDiskMark testi SSD depolamasını kullanır mı? Genişletmek için tıkla... Testi yaparken kullanır. Test bitince otomatik olarak siler.
Sauron u anlamak dedi: CrystalDiskMark testi SSD depolamasını kullanır mı? Genişletmek için tıkla... Testi yaparken kullanır. Test bitince otomatik olarak siler.