S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 27 Eylül 2020 #1 Bu gösterdiğim değerler neyi gösteriyor?
KS KS S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 27 Eylül 2020 #11 t Assecreed dedi: Hayır iade edin anlamında söylemedim. Bu değerleri izleyin. Mevcut ya da Worst değerlerinden biri 50 altına düşerse garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
t Assecreed dedi: Hayır iade edin anlamında söylemedim. Bu değerleri izleyin. Mevcut ya da Worst değerlerinden biri 50 altına düşerse garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #12 Bu değerler ne kadar fazlaysa diskin bozulma ihtimali artıyor. Artı 0 Eksi
KS KS S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 27 Eylül 2020 #13 Assecreed dedi: Bu değerler ne kadar fazlaysa diskin bozulma ihtimali artıyor. Genişletmek için tıkla... Fazlaysa mı yoksa azsa mı? Az önce 50 altına düşerse garantiye gönderin demiştiniz. Tam anlamadım. Bu değerler 50'nin altına düşünde kötü mü oluyor? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Bu değerler ne kadar fazlaysa diskin bozulma ihtimali artıyor. Genişletmek için tıkla... Fazlaysa mı yoksa azsa mı? Az önce 50 altına düşerse garantiye gönderin demiştiniz. Tam anlamadım. Bu değerler 50'nin altına düşünde kötü mü oluyor?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #14 Evet. Ama kendime göre iade edip etmemek sana kalmış. Threshold değerinin altına düşerse bu değerlerden biri diskin durumu kötü olacak çünkü. 50 altına düşünce gerçekten kötü olmuyor. Yeni bir diskte bu değerler fazla. Artı 0 Eksi
Evet. Ama kendime göre iade edip etmemek sana kalmış. Threshold değerinin altına düşerse bu değerlerden biri diskin durumu kötü olacak çünkü. 50 altına düşünce gerçekten kötü olmuyor. Yeni bir diskte bu değerler fazla.