zafernci Hectopat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 23 26 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar sonunda bugün anakartımı değiştirip M.2 SSD taktım ve Windows kurulumunu yaptım. Hemen hızını kontrol etmek için Crystaldisk indirdim ama grafikte anlamadığım şeyler var. En üstteki tamam ama alttakiler neden düşük ve ne işe yarıyorlar?
Arkadaşlar sonunda bugün anakartımı değiştirip M.2 SSD taktım ve Windows kurulumunu yaptım. Hemen hızını kontrol etmek için Crystaldisk indirdim ama grafikte anlamadığım şeyler var. En üstteki tamam ama alttakiler neden düşük ve ne işe yarıyorlar?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 26 Mayıs 2022 #2 Parçalı dosya yazma/okuma hızıyla normal dosya yazma/okuma hızı aynı olamaz zaten. Değerler normal. (Düşük olan değerler parçalı dosyaları yazma/okuma hızı.) EDİT: Benzer bir konuyu bende sormuştum cevaplara göz atabilirsiniz. SN730 test sonuçlarındaki okuma/yazma performansı günlük kullanıma yansımıyor
Parçalı dosya yazma/okuma hızıyla normal dosya yazma/okuma hızı aynı olamaz zaten. Değerler normal. (Düşük olan değerler parçalı dosyaları yazma/okuma hızı.) EDİT: Benzer bir konuyu bende sormuştum cevaplara göz atabilirsiniz. SN730 test sonuçlarındaki okuma/yazma performansı günlük kullanıma yansımıyor