Eki Görüntüle 2364399
Arkadaşlar SSD hızını test etmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. YouTube'dan baktım ama hep eski videolar var buradan nasıl istediğim SSD'yi seçeceğim.
Eki Görüntüle 2364399
Arkadaşlar SSD hızını test etmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. YouTube'dan baktım ama hep eski videolar var buradan nasıl istediğim SSD'yi seçeceğim.
Eki Görüntüle 2364399
Eki Görüntüle 2364399
Hocam orada All tuşu var ona basın tarama yapacaktır. 10 dakika bekleyeceksiniz.
üsttekilere dokunmuyorum o zamanHocam orada All tuşu var ona basın tarama yapacaktır 10 dakika bekleyeceksiniz.
Evet sadece All tuşuna basman yeterli.üsttekilere dokunmuyorum o zaman
Hocam sanırırım sonuçlar normal teşekkür ederim size deEki Görüntüle 2364479
Hocam ilk attığım ssd kc3000 7000 okuma 6000 yazma olması gerekiyor sonuçlar iyi fakat bir tane daha ssd var samsung 970 evo plus 3500 yazma ve okuma gösteriyor fakat sonuçlar bu şekilde. bu testteki ssd yi 1 yıldır kullanıyorum diğeri ise yeni geldiBir şey değil ben teşekkür ederim iyi Sosyaller.
Hocam benim kullandığım SSD'de Samsung 970 Evo Plus bende sizin için bir tarama yapayım.Hocam ilk attığım ssd kc3000 7000 okuma 6000 yazma olması gerekiyor sonuçlar iyi fakat bir tane daha ssd var samsung 970 evo plus 3500 yazma ve okuma gösteriyor fakat sonuçlar bu şekilde. bu testteki ssd yi 1 yıldır kullanıyorum diğeri ise yeni geldi
Eki Görüntüle 2364490
Hocam sizin için tarama yaptım sonuç bu şekilde aynı SSD'yi kullandığımızıda unutma.Hocam ilk attığım ssd kc3000 7000 okuma 6000 yazma olması gerekiyor sonuçlar iyi fakat bir tane daha ssd var samsung 970 evo plus 3500 yazma ve okuma gösteriyor fakat sonuçlar bu şekilde. bu testteki ssd yi 1 yıldır kullanıyorum diğeri ise yeni geldi
Eki Görüntüle 2364490
Hocam ilk attığım SSD KC3000 7000 okuma 6000 yazma olması gerekiyor sonuçlar iyi fakat bir tane daha SSD var Samsung 970 EVO Plus 3500 yazma ve okuma gösteriyor fakat sonuçlar bu şekilde. Bu testteki SSD'yi 1 yıldır kullanıyorum diğeri ise yeni geldi
Eki Görüntüle 2364490
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.