Crytek Türkiye'ye Gelecek Mi?

Ayyıldız6638

Hectopat
Daha fazla  
Ülkemizde oyun sektörünün emekleme aşamasından yavaş yavaş çıktığını düşünüyorum. Mount And Blade'in Bannerlord'u çıkacak incelediğim kadarıyla güzel duruyor ve kültürümüzden müzik ve ortam anlamında izler de taşıyor.
Crytek'in mali sorunlar yaşaması sebebiyle Türkiye"ye geleceği söyleniyor. Crysis'in yapımcısı olan Crytek'in kullandığı oyun motorunun CryEngine olduğunu bu gün öğrendim ve Sniper Ghost Warrior serisini oynadığım için yabancı gelmedi. Hem Crysis hem de SGW serisi bildiğim kadarıyla abartılı sistem gereksinimi istemiyor. Yani oyun motorunun çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Fikrinizi merak ettiğim konu Crytek Türkiye'ye sizce gelir mi? Mount And Blade'in Bannerlord'dan sonraki oyununu Crytek ile beraber yaptıklarını düşününce gözümün önüne muhteşem görüntüler geliyor. Sizce gelirse sonuç ne olur?

Ülkemizde oyun sektörünün emekleme aşamasından yavaş yavaş çıktığını düşünüyorum. Mount And Blade'in Bannerlord'u çıkacak incelediğim kadarıyla güzel duruyor ve kültürümüzden müzik ve ortam anlamında izler de taşıyor.
Crytek'in mali sorunlar yaşaması sebebiyle Türkiye"ye geleceği söyleniyor. Crysis'in yapımcısı olan Crytek'in kullandığı oyun motorunun CryEngine olduğunu bu gün öğrendim ve Sniper Ghost Warrior serisini oynadığım için yabancı gelmedi. Hem Crysis hem de SGW serisi bildiğim kadarıyla abartılı sistem gereksinimi istemiyor. Yani oyun motorunun çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Fikrinizi merak ettiğim konu Crytek Türkiye'ye sizce gelir mi? Mount And Blade'in Bannerlord'dan sonraki oyununu Crytek ile beraber yaptıklarını düşününce gözümün önüne muhteşem görüntüler geliyor. Sizce gelirse sonuç ne olur?

Bir şey olmaz. Mali sıkıntılar dan dolayı Türkiye'ye geliyor. Ne bekliyorsunuz ki. Cryengine kullanılarak oyun yapabilir ama bu Crytek'in işine gelir. Adamlara para lazım sonuçta.

Bir şey olmaz. Mali sıkıntılar dan dolayı Türkiye'ye geliyor. Ne bekliyorsunuz ki. Cryengine kullanılarak oyun yapabilir ama bu Crytek'in işine gelir. Adamlara para lazım sonuçta.
Cryengine başarılı bir oyun motoru. Evet bunu Türkiye'de satabilir ama yapılan oyunlar satılabilirse bu iyi bir şey olur. Ayrıca Crytek kendisi de oyun yapıyor. Oyun senaryoları başarılı değil diyorlar biliyorum ama Türkiye'de oyun yapmaya çalışan insanlar az da olsa var. Ben örnek olarak Mount and Blade'i gösterdim. Oyun iyiye benziyor, grafikleri gördüğüm kadarıyla çok iyi değil ama güzel bir oyuna benziyor. Crytek ile bu oyun anlaşırsa daha iyi bir sonuç çıkabilir. Crytek'in bir Assassin's Creed gibi çok sevilen ve uzun serili bir oyunu yok. Ama Crysis'in grafiklerini çok övüyorlar ve sistem gereksinimi abartılı değil, Assassin's Creed'deki optimizasyon sorunları yok. Oyun motorları başarılı. Yani ben kendi adıma Mount and Blade ile anlaşmalarını umuyorum. En azından oyun anlamında Türkiye artık birşeyler yapsın istiyorum. Ayrıca beğendiğiniz bir Türk yapımı oyun var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı