CryTek'e Vefa Borcu

AlleinWolf

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Z97 platformunda i5 4690K işlemcili sistemimin kurulumu LYS sonrası olacak ve ben 6 senelik bilgisayarımda sistem kötü diye, durumum yok diye vb vb hep korsan oyun kullandım. Artık daha iyi şartlarda oyunumu oynayacam ve crytekin kötü durumda olduğunu kafa ayarı torrent bölümünde öğrendim.

Crysis serisini korsan oynadığım için crytekin bu durumda olmasının suçlularından biri de benim. Bu durum beni üzdü açıkçası. O sevdiğim harika serinin yaratıcılarına ise bütün crysis serisini satın alarak borcumu ödemek istiyorum. Daha önce steam kullanmamış birisi olarak merak ediyorum crysis için bir paket,sepet ve bilimum oyunları toplu içeren bir satın alma seçeneği bulunuyor mu?

Davranışınız için tebrik ederim.
Şu anda oyunlar pahalı bana göre, bazen toplu olarak indirime giriyorlar. Crysis 2'ye kadar Steam'de bulabilirsin toplu olarak göremedim şu anda.
Crysis 3'ü de Origin'den alman gerek.

G2A'dan almak isterseniz hepsi birden 85 TL'ye var.
Crysis Trilogy ORIGIN CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM

İçindekiler:

Crysis
Crysis Warhead
Crysis 2 Maximum Edition
Crysis 3 Digital Deluxe Edition
Crysis 3 Lost Island

Ama bunun şu anda CryTek'e bi faydası olur mu bilmiyorum.

İşte bundan bahsediyordum. Benim gibi defalarca seriyi bitirmiş fanatikler için komple sepet yapmışlar. Yardımınız için teşekkür ederim.

Origin veya steamde indirim görürsen satın al oyna, çok fazla para da verme, crytek'ten çok EA'e yardım etmiş olursun :D

Ryse: Son of Rome alabilirsin, yayımcısı Crytek'in kendisi, para direkt onlara gidiyor.

Ayrıca G2A'dan satın alma. Paran Crytek'e değil, rusun birine gider. Ordaki oyunlar zaten satın alınmış, tekrar satıyorlar.

Keyler Origin keydir bilginiz olsun.
G2A hakkında bilgiyi de forumdan alabilirsiniz şu ana kadar 3 kere alışveriş yaptım sorun çıkmadı.

G2A ile ilgili birkaç şey biliyorum. PewDiePie yayıncısına sponsorluk yapıyor ve CoH 2 almıştım daha önce. Nispeten oynatabiliyordu emektar kasam :)

Origin veya steamde indirim görürsen satın al oyna, çok fazla para da verme, crytek'ten çok EA'e yardım etmiş olursun :D

Ryse: Son of Rome alabilirsin, yayımcısı Crytek'in kendisi, para direkt onlara gidiyor.

Ayrıca G2A'dan satın alma. Paran Crytek'e değil, rusun birine gider. Ordaki oyunlar zaten satın alınmış, tekrar satıyorlar.
Hmmm madem öyle hem originden trilogy hem de steamden ryse alırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı