Daha fazla
Merhaba dostlar, benim eski olan bir laptopum da yaşadığım bir sorun hakkın da yardım istiyorum.
Laptop özellikleri:
Intel Core 2 Duo T5500 mobil işlemci.
VIA Chrome9 HC ıgp grafik birimi.
4 GB DDR2 800MHz RAM.
120GB 5400 RPM HDD.
Laptop ta video izlerken, CS 1.5, PES 2004, NFS Under Ground gibi eski tarz oyunlar oynarken belirsiz bir anda sesler de takılma olup siyah ekrana düşüyor ve 1-2 saniye sonra yeniden başlatıyor kendini. Açıldığında ise Windows bir sorunla karşılaştı tarzı bir sorun söylüyor. Hatanın ismi olarak da bluescreen(mavi ekran) gözüküyor ve detaylar da minidump klasöründen bir dosya gösteriyor, galiba bu minidump dosyasından hata bulunabiliyordu.
Laptopumdan ısınma konusunda bir problemim yok, herhangi sıkıntılı bir durumu da yoktu, son zamanlar da böyle yapmaya başladı.
Minidump dosyalarını rar olarak yüklediğim yerin linki:
drive.google.com
@Recep Baltaş
Laptop özellikleri:
Intel Core 2 Duo T5500 mobil işlemci.
VIA Chrome9 HC ıgp grafik birimi.
4 GB DDR2 800MHz RAM.
120GB 5400 RPM HDD.
Laptop ta video izlerken, CS 1.5, PES 2004, NFS Under Ground gibi eski tarz oyunlar oynarken belirsiz bir anda sesler de takılma olup siyah ekrana düşüyor ve 1-2 saniye sonra yeniden başlatıyor kendini. Açıldığında ise Windows bir sorunla karşılaştı tarzı bir sorun söylüyor. Hatanın ismi olarak da bluescreen(mavi ekran) gözüküyor ve detaylar da minidump klasöründen bir dosya gösteriyor, galiba bu minidump dosyasından hata bulunabiliyordu.
Laptopumdan ısınma konusunda bir problemim yok, herhangi sıkıntılı bir durumu da yoktu, son zamanlar da böyle yapmaya başladı.
Minidump dosyalarını rar olarak yüklediğim yerin linki:
Minidump Documents.rar
@Recep Baltaş
Son düzenleme: