CS 1.5 ve CS 1.6'yı aktif oynayan var mı?

Herolynx53

Picopat
Yer
Blackwater
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Önceden başından kalkmadığım ve uzun süreler zaman harcadığım bu iki güzel oyunu halen oynayan var mıdır? Hem eski günleri hatırlamak amaçlı hem de bu konu merak ettiğim için başlığı açtım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Herkese iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç ay önce girmiştim ben mi bulamadım ama o eski Türk DM sunucularını aktif göremedim. Hele ki Assault DM. Yılda 1, 2 defa giriyorum ama pek aktif bulamadım bazen Pool Day veya Ice World atıp çıkıyorum.

@Teru Uçan kaçanlardan kastın çok iyi oynayanlar mı yoksa hileciler mi?

Çok iyi oynayanlar olunca genelde oyundan çıkıyorum çünkü yürür yürümez headshot atıyorlar. Hile olarak uçanlar oluyor sürekli havada, onlar sinir ediyor.

@Teru sXe halen var mı peki? Onunla girdiğin serverlarda hile açamıyordun benim oynadığım zamanlar. 10 sene öncesinden bahsediyorum tabii ki

@Teru sXe halen var mı peki? Onunla girdiğin serverlarda hile açamıyordun benim oynadığım zamanlar. 10 sene öncesinden bahsediyorum tabii ki

Benim girdiklerimde VAC yazıyor hep ama hilecilere de çok ses yapmıyorlar. Herhalde ayrı bir zevk katıyorlar oyuna. Çok müptelası değilim, gözümü acıtıyor çabucak. Nadiren girip birkaç gün takılıp çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…