CS 1.5 ve CS 1.6'yı aktif oynayan var mı?

@Teru Yeni nesil toxic artık gerçi zevk alınmaz.

Çocuklar girmiyor oyuna. En azından benim girdiğim serverlarda hiç yoklar. Hep yaşı büyük ve eskiden oynayanlar var. Çocuklar CS2 giriyordur.

@Teru Son oynayışımın üzerinden 10 yıldan fazla süre geçti. Eski kitle oynuyorsa güzel olabilir ama hileci çok ise sarmaz. Fun maplerde takılıp çıkmak en mantıklısı.

@Teru Son oynayışımın üzerinden 10 yıldan fazla süre geçti. Eski kitle oynuyorsa güzel olabilir ama hileci çok ise sarmaz. Fun maplerde takılıp çıkmak en mantıklısı.

Bazıları hile kontrolü için ek yazılım yükletip test ettiriyor yani düzgün yerler de var. Server'a göre durum değişiyor.

@Teru Önceden serverlar sXe'li ve sXe'siz diye ayırıldı. sXe'li serverlarda hile açtığın zaman otomatik atıyordu sistem, hile açmak istediğimde bir kaç tane sXe'siz server vardı onlara giriyordum. Orda da wall hack açtığımı çakmasınlar diye çabalıyordum. Bir süre sonra sıkılıp katliam yapıyordum. Hemen banı yiyorduk tabii

Çoğu server kapandı artık az kaldılar. O yüzden ayrım var mı bilmem çünkü zaten bir avuç yer var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…